Uz GTı Sattıktan Sonra Biraz Ekonomik Bir Araç Düşündük Ve 1.3 CDTı Corsayla Tanıştık 130 Binde Değişensiz 3 Parça Boyalı İlk Sahibinden Ve Sahibi Trafik Polisiİlk Aldığımda Arabaya Hiç Isınamadım Ama Babamın Bir Sözü Ve Gönül Rızası İçin Arabaya Tamam Demiştim Bana İleride Bu Arabanın Yakıtı İçin Çok Dua Ediceksin Dedi Ve Corsaya Bindik Şuanda Gerçekten Yakıtı İçin Babama Çok Dua Ediyorum 130 binde Aldıgım Corsam Şuanda Bir Bucuk Ayda 138 Bin oldu
![]()
Noterden Satışını Alır Almaz Sanayinin Yolunu Tuttum Ve Xenon Farlar İle Amerikan Park Ivır Zıvır yapalım Dedik
Sonra Araba Yüksek Olduğu İçin Yay Takalım Dedik Ve 5 cm Yayları Aldım Ama İstediğim Gibi Düşmemişti Dedim Olsun Birazda Böyle Gezelim
Daha Sonra Sürekli Gözüme Batan Ön Panjur Ve Farları Karartma Gereğinde Olduğumu Düşünerek Onlara El Attım Sonuç Olarak Önü Hoş Gelmeye Başlamıştı
Sonra Baktım Araba Akvaryum Gibi Dedim Cam Filmi Şart En Ön Cam Dahil Bi Film Operasyonu İle Birazdaha Göze Hitap Etmeye Başlamıştı
Sonralarında App Plaka Yapıpda Jant Kapaklarını Değiştirsem Bişeye Benzermi Ki Diye Denemelerim Oldu Ama İllaki Jant Şarttı
Sonra Dedim Jant Ne Alsam Ne Alsam Spoon Jantı Herzaman Yakıştırmışımdır Corsaya Ve Bir Anlık Kararla Gittim Jant Lastik Almaya Spoonları Taktık Zaten 75 Hb Corsacık Gitmiyordu Jantlardan Sonra Birazdaha Geriledi Ve Jantla Beraber Hemen Yazılım Yapalım Dedik Birazdaha Topladık Durumu
Aracın Önü Ciddi Anlamda Yüksekti Ve Jantları Taktıktan Sonra Dahada Belirginleşmişti Ve Bu Böyle Olmaz Dedim Gittim Yayları Takan Ustaya Bi Baktık Ki Takozlar Duruyor Hemen Onları Alıp Yayları Presledik Ve Önü Lastik Hizasına İnmişti Dedim Birazda Böyle Binelim Coil Yaparız İleride Diyerek
Buda Bonus Olsun Sticker Çok Hoşuma Gitti Ve Dayanamayıp Yaptırdım
Şimdilik Çok Fazla Birşey Yok Ama Gün Geçtikçe İmkanlar Dahilinde Yapmak İstediğim Çok Şey Var Düz Boruydu Egzozdu Coildi Ses Sistemiydi Derken Olur İnşallah Arabayı Sevmeye Başladım Nede Olsa Hem Buna Cezada Yazmıyorlar 106dan Sonra En Çok Yakıtı Ve Ceza Yemem Arabayı Çok Sevdirdi![]()