kango kullandım çokseri bir araç dizel olmasına raman ibrenin tamamını gırtlağına kadar dolu vaziyette görüyordu çok güzel gidiyor kazasız belasız kullan
tşk.ederim abi saolasın bugün cam film çekicektim param yetmedi 10 liraymış ama çekicem inş. bi ara film sonra stoplara işlem uygulamayı planlıyorum orjin stopları bozmadan çıkma stop camı alıp kırmızıya boyıyıp koyucam sonra bi app plaka fln param oldukça inş.![]()
Bende çalıştığım yrde kangoo sürüyordum bir aralar.
seninkinin bir eski kasaydı.Yoltutuşu pek de iyi diyemem.sert virajlarda bazen yoldan çkar gibi oluyordum nerdeyse
Kazasız belasız
kazasız belasız sürüşler..
kazasız belasız güzel araç az yakar tok tutar![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
eski kasaları fazla ii diil ama bunun yol tutuşu virajlara girişi falan harika ayrıca araç kangooların full üdür grand comfort inş. önümüzdeki haftalarda parayı ayarlarsam cam film+çıkma stop camı alıp kırmızıya boyıycam bazılarınız folyo diyceksiniz belki ama folyo istemiyorum boya daha iyi oluyo hepinize güzel yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim keyifli forumlar dilerim![]()
Kazasız belasız maşallah.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
maaşalla kazasız belasız .
son halini meerakla bekliyoruz
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
kangoların en fullü demişsin ama klima bilem yok nasıl olacak..?
bende 2006 camlı var 170000 kmde tık demedi maşallah az yakar ayrıca 1,5 dci çok başarılı bi motor bence...
kazasız belasız sürüşler...
masallah![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)