User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Dikkat. Fabia Sedan 1.4 Ambiente 2006 İçerir

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dikkat. Fabia Sedan 1.4 Ambiente 2006 İçerir

Connecting site...

ilandaki araç hasarlı olarak aldığım ve bir süre binip sattığım araçtır.

Ben az hasarlı diye almıştım, klima yüzünden komple torpidoyu sökünce arabanın orta havalandırma ızgarasından sağ kapıya doğru komple çektirildiğini anladık. Torpido altı leş,

Gösterge paneli çıkma başka araçtan, dolayısıyla km de yanlış. ki gösterge 2006 larda farklı,üzerindeki gösterge eski modele ait.

olması gereken gösterge http://hizliresim.com/oQmdW7 Mevcut gösterge http://hizliresim.com/JLGVgE

Bendeyken 45 K civarındaydı. Torpido komple başka araçtan takılmış, Hatta dikkat edlirse gövde rengi gibi bir renk ile boyalı. Dikkatli bakılırsa iç ön sağ direkteki kaplamanın deformesi belli oluyor.(7. resim)
    Sağ koltuk airbag yok diye hatırlıyorum.

Komple ben boyattım. Tavanın sağ tarafa yakın kısmında komple macun var, araca ortadan başka bir araç girmiş.

Üzerindeki tampon da değişmiş, ben verdiğimde sis vardı ve ızgaralara krom yapmıştım. LPG kiti stefanelli diye saçma sapan bir kitti, çok uğraştırdı.

Bendeki 1 resmini ekliyorum. hasarlı resimleri de var eklerim dğer pc de.

Düşünen varsa uzak dursun. Tavanda satmaya yakın macun çatlakları oluşmuştu. İzmirden bir arkadaşa sattım geçende ist. dan satılıktı tokata gitmiş demekki. Ayrıca direksiyon kutusu da sorunluydu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satıcı yine bilgi vermiş baya,sizin bildiklerinizi şuanki sahibi bilmiyordur tabi.
    araç zaten çok kötü duruyor harbi

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satıcı yine bilgi vermiş baya,sizin bildiklerinizi şuanki sahibi bilmiyordur tabi.
    araç zaten çok kötü duruyor harbi
    Ben alırken sadece kapıda ve direkte az bir hasar var diye uygun fiyata almıştım.

Klima evaparatör sensörü bozulduğu için komple torpido aşağı inince içerideki durumu anladım. Muhtemelen satan durumu bilmiyor olabilir, hakkını yemek istemem adamın. Hiç olmazsa 1 parça boyalı yazmamış

evet bendeyken çok iyi durumdaydı, şu an bitik resmen.

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin dediklerinize göre arabaya sağdan çarpmışlar, ilana göre de sol ön çamurluk kaput değişik. Sağlı sollu kaza yapmış ki zaten duruşu da garip, düzgün durmuyor hiç. İnşallah helal parası olan birinin canı yanmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)