RLT 57 kırmızı olan çok güzel, her gün gürüyorum süren arkadaşda baya hassas birisi Maşallah hepsine.
43 plakalı prelude hariç hepsine maşallah birisi hariç araçlara çok iyi bakılmış
bu kadar prelude görünçe aklıma bir soru geldi bütün preludelerde 4ws varmı ?
3 Tane 43 plaka Prelude olsa da hangisinden bahsettiğin açıkça belli aslında. O arkadaşımızın bordo Prelude'si maalsef başına gelen kazaların azizliğine uğraması üzücü gerçekten. Kendisi prelude sevdalısı olsa da aracını kendisinden önce epey üzmüşler. Oda elinden geldiğince ilgilenip aracına bakmaya başladı aslında...![]()
Honda Owners Never Drive Another
Güzel buluşma... Onurun Preludeyi ben alacam bu gidişle çok güzel lanbu arada Alp abimin H23 de orda olaymış yıkım olurmuş buluşma... ismail hocamızın eski makinedeki farlarıda çalsın birisi benim için
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Evet Maalesef İsmail abi 2 tane Prelude'si olmasına rağmen araç sayısı ve katılım anlamındaki Türkiye'nin en büyük Honda Prelude buluşmasına ne yazıkki BMW 520i ile katıldı....Şaka bir yana işelerinin yoğunluğundan fırsat bulup İstanbul'a gidemeyince aracını getiremedi maalsef. Ama bu başlangıç oldu. Bir sonraki daha güzel ve daha kalabalık olacak inşallah...
![]()
Honda Owners Never Drive Another
Bir G3 prelude hastasi olarak konuya heyecanla girdim, keske g3te olsaydi. Nasip olursa ben toplayacagim birtane ilerde![]()
"Korkmadık, savaştık"
gerçekten çok güzel bakılmış araçlar var başka illerden bukadar aracın bir araya toplamakta ayrı bir marifet tükiyede bu tarz buluşmalar ve arabalar görmek çok güzel...
vay vay vay, bizim memlekete neler gelmiş
maşallah bayada gezmişler, her tarafta fotolar var.
Opetten tut hisara kadar, maşallah tüm araçlara, kazasız belasız işallah...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)