bu fiyatlar arasında tek kapı ne tür bir araç alınabilir benzınli dizel biraz giden birşey olsun 1.4 ten sıkıldım açıkçası kredı cekıp almayı planlıyorumda honda dısında pek bı bılgım yok dger modellerde
bu fiyatlar arasında tek kapı ne tür bir araç alınabilir benzınli dizel biraz giden birşey olsun 1.4 ten sıkıldım açıkçası kredı cekıp almayı planlıyorumda honda dısında pek bı bılgım yok dger modellerde
www.honda-tech.com
İbiza bakiyorum ben bu ara goruntusu cok hosuma gidiyor ama performans olarak tatmin edicegini dusunmuyorum pek askinda 1.6 tdi modeli yazilim vs ile baya giderli oluyo ama tek kapisi yok 30.000 e belki duzgun bi tsi bulunursa iyi olabilir
7-8 ay önce olsaydı 207 RC derdim de fiyatları uçtu onlarında
Valla aklıma ilk gelen Astra Bertone oldu
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Fiat GrandePunto 1.4T-JET Sport
Opel Corsa D GSI 1.6T
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
kardeşim allah kolaylık versin 2 aydır araba arıyorum hondadan sonra tam olarak ne istedğine karar veremiyosun![]()
Astra bertone turbo 192hp
Corsa d gsi 150hp
Smart roadster 82 hp ama turbo![]()
Dusunurseniz aracim satilikta tam istediginiz niteliklerde![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Ben olsam 206 RC'lere bakardım.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Punto dusunmuyorum. Clıo rs 207 lemans bulabılırmıyız
www.honda-tech.com