S2000 ile ilgili başlık kapalı gözüküyor.Sebebi nedir arkadaşlar...Benmi bulamıyorum?
S2000 ile ilgili başlık kapalı gözüküyor.Sebebi nedir arkadaşlar...Benmi bulamıyorum?
evet gereksiz konu dışı yorum ve tartışmalar sebebiyle kapandı malesef...
konudan çoğu kişi müzdarip 1-2 kendini bilmez yüzünden hep yaşadığımız bir olay bu,başlık adı belli; sorgulama...
konu dışı yorum ve gereksiz tartışma yaratan kişilere gerekli cezayı daha ağır bir şekilde uygulamak suretiyle s2000 sorgulamaları başlığını yönetici arkadaşlardan tekrar rica etsek ?![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Malı alacak 3 kişi boş konuşan 35 kişi.. Bence hayırlı oldu kapanması..
Haddinden fazla deger verenler, hadsizce küçümseyenler.. Bu zihniyet oldukça konuşmak tartışmak boşa..
Tango-1 never dies.
Almak isteyen gitsin baktirsin, tramere msj atsin. Burada cok yanlis bilgilerde verildi. Cok kisilerin hakkina girildi. Bencede konunun silinmesi iyi oldu.
konu kalkmasaydı bazı kişiler ekmek yiyemeyecekti bence.![]()
100 kişinin konuşup 2-3 kişinin ciddi alıcı olduğu doğru ama S2000 sohbetlerinin yapıldığı diğer sitede kapalı olması açısından kötü oldu bu.Daha seviyeli ve usturuplu tartışmalar yapılabilir aslında.Yada boş konuşanlara gerekli cezaları verip uzaklaştırabilir yöneticiler...
Ben kapandigi icin cok uzgunum.Bir cok arac hakkinda bilgi sahibi oldum ve degerinden fazla istendigi bilgisine ulastik.Neden araclarin gecmis bilgisini tech ailesi icinde birbirimizden saklayalim ki ? Herkez ne zorluklar ile aliyor. Typer i da bu sorgulamalar sayesinde almistim.yapmayin arkadaslar.Konunun yeniden acilmasi gerekli.Cok ayrintili bilgi isteyen ozelden ulasiyor zaten birbirine ama genel problemleride bilmek hakkimiz degil mi ?
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
tüm araç sorgulama konuları kapanmalı bence. almak isteyenden ziyade arşivinde kayıt tutunlar sorguluyo zaten.
s2000 için değil diğer tüm arabalar için burada paylaşılacak bilgiye takılmasın...
zamanında ep3 typer 24.500 TL ye aldım *** atılıyordu buradan bir kaç kişi tarafından ...
Araba en son 42.000 TL lere kadar satıldı. Gidin bakın iyi araştırın ve alın.Siz bir araba paylaşırsınız gören birisinin aklına düşürürsünüz bir bakmışsınız araba satılmış gitmiş bile.
Kendi işinizi kendiniz yapmak en güzel sonuç![]()
Sitedeki 3-5 al satciya kotu oldu hele ki en son cikan 07 f plaka aractan sonra keske kapanmasaydi herkes neyin ne oldugunu bilmiyo burda aydinlaniyodu konular
Patlak arabalar kusuru yok diye satıldıkları sürece Sorgulamalar devam etmeli kapanmamalı ki kimin ne olduğu ortaya çıksın.
Karıyı boyayıp kız diye satıyolar .. Harbi kız kalanın suçu ne şimdi .. Sorgulamalar kapanmamalı, hakaret edeni silin gitsin .. Bu konular sayesinde belkide kac kişi patlak arabaları kız sanıp alıcaktı da engellendi ..
Sorgulamaların genel anlamda faydalı olacağına inanıyorum.Abuk sabuk çıkıntılık yapanlar,yanlış bilgi verenler engellenir veya uzaklaştırılırsa..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)