IMCDb.org: Home page
İnternette gezerken denk geldiğim ve hoşuma giden bir site oldu. Marka model seçerek, arabanızın büyük küçük hangi rol'de kullanıldığını öğrenebiliyorsunuz.
Benim hoşuma gitti, sizinde gideceğini düşündüm![]()
IMCDb.org: Home page
İnternette gezerken denk geldiğim ve hoşuma giden bir site oldu. Marka model seçerek, arabanızın büyük küçük hangi rol'de kullanıldığını öğrenebiliyorsunuz.
Benim hoşuma gitti, sizinde gideceğini düşündüm![]()
3 Film var gerisi tamamen Fifth Gear, Top Gear vb. programlar. Ama 84-85 model olani yaklaşık 8 sayfalık bir film arşivinde oynamış![]()
Benimkide bi dizide oynamisti 156 alfadizinin bile ne oldugunu unuttum zaten rolde araci kullanmasi gereken cocuk (meshur biriydi) kullanmayi bilmiyordu anasini bellemisti o gun.Obur gun goturmedim bi ton tatava yaptilar sonra disi ayni renk bulup benim plakayi yazmislardi.Ben sette calisan cok yakin arkadasimin ricasi uzerine goturmustum siz siz olun sakin goturmeyin ne para verdikleride onemli degil
![]()
Mahsusmu yapıyorsunuz nedir..
Benim düldül ile TRTuning ve TuningTürkiye dergilerine ve Araba Sevdası Programına çıkmıştım..
Geçende TrTuning dergisindeki röportajı yayınlıyım dedim..Değerli yöneticimiz Paşamız Evren bey ( hala kendini darbe zamanında sanan paşalardan olur ) '' olmamış '' dedi ve konuyu önce kilitledi herhalde hırsını almaya bu yetmedi sonrada sildi..
Nasıl bir forumdayız bu konu nasıl silinmiyor veya kitlenmiyor..Yoksa bu bir Matrix mi ben rüyadamıyım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)