ARKADAŞLAR DRAG YOK ATRAKSİYON YOK NE YAPACAZ KIŞ GELMEDEN ANKARADA Bİ TOPLANALIM
ŞÖYLE İYİ BİR ROL YAPALIM NERDESİNİZ HIZLILAR HADİÖYLE BENİM ARABA HIZLI DEMEKLE OLMUYO
![]()
ARKADAŞLAR DRAG YOK ATRAKSİYON YOK NE YAPACAZ KIŞ GELMEDEN ANKARADA Bİ TOPLANALIM
ŞÖYLE İYİ BİR ROL YAPALIM NERDESİNİZ HIZLILAR HADİÖYLE BENİM ARABA HIZLI DEMEKLE OLMUYO
![]()
msupra
msky
Abı böle hos guzel yazıyosunda tosfed bunada el atar kıskanıyorlar anok a derkı ankaralılar bulusyor jandarmaya polıse haber ver der![]()
et giren yere dert girmez.
Gene kızana girdim kanım kaynıyo canım sıkılıyo hikayeden masturbosyon şöyle iyi bir tatmin olalım hadi
msupra
msky
abi sen iyi gaz olmussunistanbulla ortak bisiler yapim baride senenin kapanis rollingi olsun
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
600RR ve 1000RR gelelim abi, atraksiyon olsun![]()
msupra yı seviyoruz laf degil icrat war![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
tamama gazlanmayın la noluo![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ismail abi motorcu ayarlamaya calısırım tam olarak söz vermeyim ama sorarım millete =)
Olur ama sadece motorlarla olmaz çok hızlı daynoda durmayan arabalarıda istyorum
ben istanbula geldim arkadaşım
ankara daha müsayit oldugu için burda olsun diyorum
msupra
msky
sana tek rakip gebzeden turbo şahini çıkarıcaz abi 34 nzm 88 hayallerin kıralı senin rakibin olsun kabulmü![]()
abi pm attım bakarsan sevinirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)