Takas etme durumu varda arac hakkinda bildisi olan varsa lutfen yardimci olabilir mi?
Connecting site...
Takas etme durumu varda arac hakkinda bildisi olan varsa lutfen yardimci olabilir mi?
Connecting site...
İnsanın aklını kurcalayan arabaBen de defalarca baktım ilana. Hatta geçenlerde ya şu adamı arayım da olmazsa arabasına bi bakayım baktırayım eğer temizse alınır diye düşündüm ama sonradan vazgeçtim 15 yaşında arabayla kim uğraşacak dedim
![]()
daha once konusu gecmıstı ve cok dagınık bı arac oldugunu okumustum kı ayrıca cok uzun zamandır ılanda bu fıyatta bı duzgun bı s3 coktan satılırdı
konuyu hortlatayım.
Connecting site...
Connecting site...
arkadaşlar bilen varmı bu arabaları arkadaşım ciddi olarak ilgileniyor.
Bütçesi max 65.000 tl.
doğuştan araba manyağı
Arkadasin araci 75e veriyo dusunen olursa
Connecting site...
Emre bağcılarda 65.000TL ye satılık o araca pek güvenme.
Daha önce 2 ilanı vardı ikisi de bağcılardan biri 61.000TL ye biri de bu ilandı, bir müddet sonra 61.000TL olan ilanı farkettiler kaldırdılar ( ikisi de galeri ilanıydı )
Bağcılardan araba alınmaz zaten, orayı es geç.
Kadıköydeki fena durmuyor, yeni düştü ilanı da, o araçla ciddi düşünebilirsiniz.
Connecting site...
bilgisi olan varmı?
Remapped DR.ECU + Down Pipe + Cai
araç alttan hasarlı. 60bin kayıtlı. ama birçok eksiği giderilmişti izmirde. ankaradan buraya geldiğinde şanzumanı komple yenilemiştik. orijinal ekipman ile. yürürüde iyiydi. şuanki durumunu bilmiyorum. bizden sonra 2-3 el değiştirdi sanırım. yinede kontrol edilerek alınabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)