bu fiyata asla..
alan kişi kim olucak bakalım![]()
fotoraflar ebay. sanırım daha gelmemiş isteyene getiririm diyo![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bu arabanın trde olduğuna eminmisin ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bizim bir abimiz var o aldı ama geldimi bilmiyorum.daha uretim bandındayken almıstı hatta rengi fln bilinmiyodu ne gelirse sansına.70 bin euro ya aldı ama buraya gelisi bayaa bi artıcaktır.sanırım o zaman soledigine gore 150 200 milyar arasına mal olcakmıs tı
Fuck The System !!!
70.000€'ya mı aldı![]()
evet yanlıs hatırlamıyosamki hatırlamıyorum.ankarada bir abimiz hatta eski rallici.dedigim gibi taa arabanın vidası takılmamısken aldı.1 sene fln bekledi hatta gecti bile herhalde bir seneyi daha yok.o yuzden ucuz.tabi buraya gelisi hicte ucuz olmıcaktır.bakalım gelsin bi resimleri video fln ceker koyarım insallah.kırmaz beni
Fuck The System !!!
buğra abi nette geziniyodum resimleri gördüm TR ye royal motors getirir büyük ihtimal...
Grey Market olrak getiren var benim bildiğim.GTR gelirse 230.000€'dan aşağı olacağını sanmıorum.Zaten bu arabanın servisini Nissan vermicekmiş.Dünya üzerinde birçok Nismo noktası açılacakmış ve sdc oralarda servis alabilicekmiş araba.Yani biz daha çok bekleriz,hani aranızda Nismo bayiiliği almayı düşünen warsa bilemicem![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
greymarket aftermarket olarak royal SS garage bu firmalar zaten getiriyor araç büyük bir ihtimal TR piyasasını yoklamak için böyle bir ilan verdiler...
Daha gemiye yüklenmemiş araba gelmesi enaz 40gün dediler bide gelicek lan siyahmış %90 satıldı diyolar...
türkiyede galeride elde kalmaz bu araba gelirse hemen gider bence
fiyatta fazla gibi bence yurtdışında ne kadarki ?
bu arada fiyat yazıldığı gibi olucakmış opsiyon listesine göre biraz aşşağı weya yukarı oynayabilirmiş ama neden amerikadan geldiğini anlamadım....
bu rakamı verebilecek bütcede cok insan varda bu işlere meraklı pek yok gtr deilde nissan gözüyle bakılıo araca.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)