Dün mezar taşı tamizleyicisini alırken yeni gelen bezler dikkatimi çekti, fiyatları fena değil, ebatları da büyük ama performansları iyimidir, kötümüdür bilemem.
Ürünler oto reyonunda satılmıyor, temizlik reyonunda satılıyor.
![]()
Dün mezar taşı tamizleyicisini alırken yeni gelen bezler dikkatimi çekti, fiyatları fena değil, ebatları da büyük ama performansları iyimidir, kötümüdür bilemem.
Ürünler oto reyonunda satılmıyor, temizlik reyonunda satılıyor.
![]()
cam silme bezini şu anda ben kullanıyorum dükkanımda. çok başarılı bir ürün gerçekten de. Kaporta için olan kurulama bezlerinden de kullandım fakat hafif nemli oldugunda bile silinen yerde bez lekesi kalıyor.
uberblue candır be abi cama kaportaya sür gitsin![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Mikrofiber cam bezi ve kurulama bezi bende gondereyim sana bi dene ise yararmi bilemiyorum banat marka![]()
ilk fotodaki bez güzel kurulama açısından arkadaşın iş yerinde o bezden var oraya gidince benim bezleri kullanmıyorum hiç çok iyi iş görüyo
O kadar para vermeye gerek yok, çünkü biraz da şans işi. Önceki gün olmaz bir anda arabaya dalasım geldi, bir baktım ki bezlerin hepsi evde kalmış. Hemen karşıdaki 1 milyoncuya girdim, dörtlü m.fiber beze 5 TL verdim, ben daha böyle bez görmedimkeşke birkaç paket alsaydım, süper.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)