2010, 5.7 V8 Hemi motor, 370 hp, 536 nm, Police Edition... En guzeli Standart Diff Lock
![]()
2010, 5.7 V8 Hemi motor, 370 hp, 536 nm, Police Edition... En guzeli Standart Diff Lock
![]()
maşallah state trooper jantlar![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Araç bizim buralarda pek denk gelmediğimiz cinsten, maşallah.
Hep ucuz diyorlarda cidden ne kadar oralarda benzinin litresi ?
ben sınıra yakınım cok oruyorum bunlardan valla gecen cok ılgınc araclar gördum lüxünde lüxüydü![]()
www.honda-tech.com
Iyı dıleklerınız ıcın tesekkurler, nasılsa Türkiyede kullanamam diye çaktım V8i geçtim de dönünce napcam bilmem... Aslında arac hacmine göre fazla yakmıyor, normal kullanımla 63 litre ile 550 km yaptıgım oluyo... Tabi gazladıgında çok daha aşağıya çekebiliyorsun menzili
İşin güzeli depoyu doldururken çıkıyor tabi, 95 oktanın litresi 35, 91 oktanın litresi ise 25 kuruş...
Hesaplamadan geçemedim, 100 km / 10 lt yakan bi araç farzedelim, 3.5 Tl ile 100 km mi gidecek şimdi .
şakadır demi şakadırr
Amerikada kullanmıştım, maşallah çok güzel araba. Benzin fiyatlarına bakılırsa aslında ülke olarak çok zenginiz
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
Benim araba uzun yolda 5 litre mazot yakıyor,hadi benzinle mazot aynı fiyat diyelim.100km'de 1 lira 75 kuruşmu yakıcakŞu anda yemin ediyorum çok soğudum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)