Enteresan bir sorun yaşıyorum;
Tamamen tesadüfi zamanlarda ve sık karşılaşmamak kaydıyla aracım çalışmıyor. Kontak anahtarını çevirdiğimde marş motoru devreye girmiyor.
Servise gittiğimide immoblaser ile alakalı olabileceği, sorunun anahtar kısmında mı yoksa kontak kısmında mı olduğunun tesbiti için yedek anahtarı kullanmam istendi. Kabul ettim ve aracımı yedek anahtar ile kullanmaya başladım. Sorun devamlı olarak yaşanmadığından tesadüfi olarak denk mi gelmiştir yoksa gerçekten anahtar mı bozuktur bilemiyorum. Yedek anahtarı kullanmaya başladıktan sonraki 2 aylık süreçte bahsettiğim problemi yaşamadım.
Ancak geçtiğimiz hafta problem yedek anahtar ile tekrar nüksetti.
Çözüm olarak anahtarı 3-5 defa takıp çıkarmak, çok enteresandır ama 3-5 defa takıp çıkardıktan sonra bile çalışmaz ise kaputu açıp kayışlara bastırmak( komik ve mantıksız biliyorum ancak işe yarıyor ) veya gene çalışmaz ise aracı 30-40 cm iterek kaydırıp hareket aldığı anda marşa basmak kafi geliyor.
Şimdi merak ettiğim nokta,
- Problem orjinal anahtarda ise yedek anahtarla da aynı sorun neden ortaya çıktı? Yedek anahtar da mı bozuldu?
- Problem kontak kısmında ise yedek anahtar ile 2 ay neden sorun yaşamadım?
- Sorun immoblaser sistemi ise aracı hafif vurdurduğumda ve hareket halinde iken marşa bastığımda araç nasıl çalışıyor?
- Sorun immoblaser sistemi değil de marş motoru ise bu sorunu devamlı olarak yapması gerekmez mi?
Bu arada araç marş almadığı zamanlarda immoblaserın devrede olduğunu belirten yeşil anahtar ışığı yanmıyor. Ayrıca aküm yeni ve orjinalden ( 40 yerine 70 amper ) daha güçlü bir akü. Ölçümlerinde ise normal olduğu gözlemlendi.
Bilmeyen arkadaşlar için araç 2006 model Honda Civic.