Yaklasik 1 ay once balatalarimi degistim ne taksam ne alsak derken ebc tavsiye ettiler.
Maslaktaki EBC distribütör firmasina gidip bana en iyi balatayi verin dedim oda yellow stuff tak basin agrimasin dedi ve on arka takim balata aldim sonra bana bu EBC balatalari herkez takmayi bilmez gel bizim servisimizde taktir dedi ***** kisi ok dedim ve taktik 600 km mukemmel bi sekilde rodaj yaptim ve yaklasik 2-3bin km kullandim belki duzelir diye fren kelimesinin f si yok berbat otesi berbat neyse cikardim baska yerde gittim oem alip taktim gayette memnunum.
Bugun sabah ebc ye gidip boyle boyle hic bi sekilde memnun degilim dedim daha iade sozu agzimdan cikmadi bile poseti kapiya dogru firlatip cik disari kardesim dedi bi an afalladim ve ne diyosun sen vs derken itis kakis tam 3 kisi tarafindan itikleye kakila hakaretle ve zorla dukkandan disari atildim ve tehdit edildim boyle esnaflik boyle karektersizlik gormedim kalabalik gidip agiz burun kirdiricak cevremde var ama boyle bi karektere sahip degilim ne gibi bi yol izlemem lazimki burunlari surtunsun.