User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: İnternetten Satış Ortaklığı İle Para Kazanmak

BimmerM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İnternetten Satış Ortaklığı İle Para Kazanmak

Arkadaşlar merhaba. Bu foruma üye olup aranıza katılalı yalnızca bir kaç ay oldu. Bir gün sohbet bölümünde gezinirken internetten para kazanmakla alakalı bir konuya rastladım fakat malesef pek gerçekçi olmayan bir yöntem insanlara sunuluyordu. Ben de uzun süredir para kazandığım iş olan affiliate marketing yani satış ortaklığı sisteminden o konu altında biraz bahsettim ve elimden geldiğince merak eden arkadaşlara yardımcı olabileceğimi söyledim. O konuda yazdığım bir kaç cümleden sonra bir gün içinde 40'ın üstünde mesaj alınca bu konuyu açmam gerektiğini düşündüm. Elimden geldiğince mesajlara cevap vermeye çalışsam da mesaj sayısı gittikçe arttığı için herkesin spesifik sorularına geri dönüş yapamadım bunun için öncelikle çok özür diliyorum. Böyle bir konu açıp merak eden arkadaşlara satış ortaklığı sistemini anlatma kararını vereli çok oldu ancak işlerin yoğunluğundan dolayı anca fırsat buldum, bunun için de kusuruma bakmayın. Benden uzun uzun cevap bekleyen arkadaşlara konu açıp detaylıca anlatacağım derken başımdan savmak gibi bir amacım yoktu yanlış anlaşıldıysam affola...

Affiliate Marketing (Satış ortaklığı)

Bu sistem hiç sermayeniz olmadan da yapabileceğiniz bir internet komisyonculuğu işidir. İnternette satılan bir çok somut ya da dijital ürünün satışına yardımcı olup, yardım ettiğiniz her satıştan komisyon kazanmanıza dayanan bir sistemdir. Yani internette halihazırda satışta olan bir sivilce kremi düşünün. Üretici bu kremi satış ortaklığı programına açıyor, satış ortağı adı verilen internet komisyoncuları da bu ürünü internette kendi yöntemleriyle tanıtarak pazarlıyor. Bu sayede satışı sizin sayenizde gerçekleşen her ürün üzerinden %80'lere varan komisyonlar kazanabiliyorsunuz! Komisyon oranları üründen ürüne değiştiği gibi bu denli yüksek komisyonlu ürünlere de satış ortağı olabilmeniz mümkün.

Bu sistem yurtdışında yıllardır aktif şekilde kullanılan bir internetten para kazanma yöntemidir ancak Türkiye'de henüz 4-5 yıllık bir mazisi var. Kesinlikle tamamen gerçek, helal ve yasal bir sistemdir. Kazandığınız komisyon tutarlarının içerisinden devlete ödemeniz gereken stopajlar dahi kesilir.

Satış ortaklığı ile günde bir saat bilgisayarınızda çalışarak kısa süre sonra düzenli bir ek gelire sahip olabilirsiniz. İsterseniz bu işi günlük harçlığınızı çıkarmak için yapabilir, isterseniz meslek olarak yapabilirsiniz. Ne kadar çalışırsanız o kadar kazanırsınız. İçine girdiğinizde çok daha detaylı bir iş olduğunu göreceksiniz. Herhangi bir vasıf, üstün bir bilgisayar bilgisi ya da yabancı dil şart değildir.

Kazanabileceğiniz miktar sizin çalışmanızla ve yaratıcılığınızla doğru orantılıdır. Şöyle bir örnek vereyim; 40 TL fiyatı olan bir e-kitaba satış ortağı olsanız ve komisyon tutarı %30 olsa, siz bu üründen günde 3 kişiye satsanız yaklaşık stopaj kesintileriyle günde 30 TL, ayda 900TL civarı bir gelir elde etmiş olursunuz ki bu çok iyimser bir örnek oldu. Fiyatı 100 TL olan %70 komisyon bedeli olan bir üründen günde 10 tane satabilmekte sizin elinizde. Üstelik istediğiniz kadar ürüne satış ortağı olabilirsiniz... Yani anlatmak istediğim bu işin sınırını siz belirliyorsunuz.

Size burada paragraflarca bu işin inceliklerini anlatmak isterdim ancak çok uzun sürer. Bu işle ilgilenen ve daha detaylı bilgiler edinip satış ortaklığı sistemine başlamak isteyen forumdaşlara imzama tıklamalarını öneririm. Aklınıza ne takılırsa takılsın bu topic altında sormaktan çekinmeyin elimden geldiğince yanıtlarım, bu işin kendi ülkemde de tanınması bana keyif veriyor. Muhtemelen aramızda başka satış ortakları da vardır onlarla da bilgi alışverişinde bulunmamız interaktif bir ortam oluşturur. İlk kez duyan ve başlamak isteyen satış ortaklığı adayları için de yararlı olur umarım. Herkese bol kazançlar diliyorum şimdiden...

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bitmez
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bitmez
    Biri gidiyor biri geliyor. Bumerang gibiler

ersandeniz
    Misafir
    yaşasın artık forumca hayalimizdeki arabalara binebileceğiz

Sadrive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle bir yöntem var yahu bende palavra bu işler derdim üniversitede ev arkadaşımın hesabına yatan parayı görünce ufkum genişlemişti niyetlendim bi ara ama erteleyip durdum
    '94 Astra GSi
    '97 Prelude 2.2 VTi
    '98 Civic 1.4 Si Turbo
    '91 E36 320i

Life's Too Short To Drive Boring Cars

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boşa mı okudum ben bu yazıyı kolpa mı şimdi bu anlamadım

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bunun bi de network marketing versiyonu vardı Mega Holdings diye girip hala totosunu zarardan kurtaramayanlar var

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı Sadrive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle bir yöntem var yahu bende palavra bu işler derdim üniversitede ev arkadaşımın hesabına yatan parayı görünce ufkum genişlemişti niyetlendim bi ara ama erteleyip durdum
    yöntem var tamam da, hep kazıklayacak birilerini bulmaya dayalı bir system, bir nevi saadet zinciri, sadece göstermelik 1-2 malzeme koyuyorlar, mal satıyoruz diye

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 liralık malımı 10 liraya satarsanız bende komisyon veririm

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

TD251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda cok bilen arkadaslar var yalan oldugunu dusunmuyorum gayet bu isi yapip ekmegini kazanan arkadaslarim var
    Bunca boş konuşan insanın arasında dilsiz olmak engel değil;devrimdir.

ersandeniz
    Misafir
    yalan diyen yok ki kazıklayacak saf insan çoksa çevrenizde, kazanmanız normaldir, bu isle uğraşanlar bir de böyle işi engelleyici yorum yapanlara cahil cühela gözüyle bakarlar

Sadrive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yöntem var tamam da, hep kazıklayacak birilerini bulmaya dayalı bir system, bir nevi saadet zinciri, sadece göstermelik 1-2 malzeme koyuyorlar, mal satıyoruz diye
    Açıkçası bahsettiğiniz network marketing olayını da biliyorum o iş zamanında çok patladı mantığı olan girmez zaten ama bu satış ortaklığı saadet zinciri gibi bir olay değil hatta alakası bile yok. Arkadaşım 4-5 dvdlik ingilizce eğitimi satıyodu mesela hatırladığım kadarıyla çocuk gayette küçümsenmeyecek paralar kazanıyodu. Ayrıca kimseyi kandırığını da düşünmüyorum sonuçta bir mal var ortada ve alan razı veren razı.
    '94 Astra GSi
    '97 Prelude 2.2 VTi
    '98 Civic 1.4 Si Turbo
    '91 E36 320i

Life's Too Short To Drive Boring Cars

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TD251 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda cok bilen arkadaslar var yalan oldugunu dusunmuyorum gayet bu isi yapip ekmegini kazanan arkadaslarim var
    saat falan hediye etmişler mı ?
    - K -

________
    Dr.Ecu

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işlere girmeden önce 5 kez düşünün. n.marketing fln hikaye.saadet zincirinin çeşitli varyasyonları. üzülürsünüz, ne kadar ekmek o kadar köfte

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi de bunların gano Kahvecileri var. Bi bitmediler
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    size saadet zinciri ile mutluluklar
    FOR US BY US

[/CENTER]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)