6 yaşlarındaydım.. Babam o aralar çok sık araç degistiriyordu.Turbe yeşili cabrio bi rover,tövbe estagfurullah mavisi bi tigra,işte ne bileyim,her çarşamba popstar firdevs in sahne alabilecegi teçhizata sahip bi starex vs. Neler neler,ne rezillikler.. Çocuk aklımla ben bile farkındaydım gidişatın.. Fakat bigun bi geldi,kıpkırmızı,çiçek gibi,sunrooflu falan,tertemiz, tek kapı bi Si. Çook guzeldi.. Benım de babamın da Honda sevgimiz işte o arabayla başlamıştı.Çok uzun sure kullandı,çok anılarımız vardı,birçok kez farklı yerlere tatillere gittik.Sonra vtec 2 aldı ve şimdi de fd7 ile Honda ya devam ediyor.Ama ne zaman anılarımız canlansa direk o Si ı hatırlarız.Plakası 34 FKN 99 du,alan kişi aynı plakayla devam etti fakat şuan başka bir araca kayıtlı.Bu plakanın daha önce hangi araçlarda oldugu bilgilerine ulasıp,listeden bizimkini bulup motor veya şase numarası ile şuanki durumunu ögrenme sansımız olabilir mi? Akıbetini çok merak ediyoruz,pert mi oldu,terk mi edildi,hastası aldı tekrar adam mı etti ne oldu kimbilir.. Kim bilir?