User Tag List

Sayfa 1/12 12311 ... SonSon
211 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Megane rs mi ? 207 rc mi?

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Megane rs mi ? 207 rc mi?

Arkadaslar oncelikle selamlar iki araba arasinda kaldim birde sizin fikirlerini merak ediyorum . Alcagim arabaya stock olarak binmeyi dusunmuyorum biraz para harcayip kosturmak istiyorum motor ici haric turbo buyutme planim var hangi aractan daha guzel verim alabilirim ?
    207 konusunda yazdim ama konu typer vs 207 oldu yapmak istediklerimle beyinli bi typerin onunde olabilirmi yoksa bosa masrafmi etmis olurum ama sunu kesin soyliyim alcagim araba typer olmuycak ***** fiyatlar biraz ucuk megane rs veya 207rc olucak?
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane da turbo büyütürsen kırarsın. Kurtuluşun yok.300 hp sınır. 207 de internal sınırı nedir bilemiyorum. Ama Magene ile type r ı geçersin düzgün yüklersen.
    IN BOOST WE TRUST

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mrs daha iyi oldugu icin degil kesinlikle, fanatiklik olarak algilanmasin. ben olsam cok kesin ve net mrs alirdim. Daha guclu ve yukledginizde daha fazla guc alabiliyorsunuz. Turboya fln gerek yok, egsoz, intercooler ve iyi bir yazilimla cok cok yeterli hale gelecektir bana kalirsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane da turbo büyütürsen kırarsın. Kurtuluşun yok.300 hp sınır. 207 de internal sınırı nedir bilemiyorum. Ama Magene ile type r ı geçersin düzgün yüklersen.
    Yazilim borular dp dv vs gibi dokunuslar yeterli olurmu deneme icin risk bu speclerde ne durumda peki megane rs bira hassas anladigim kadariyla
    2011'ın Rollcusu

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazilim borular dp dv vs gibi dokunuslar yeterli olurmu deneme icin risk bu speclerde ne durumda peki megane rs bira hassas anladigim kadariyla
    o setup'a cooler ekleyin paşalar gibi dertsiz tasasız binersiniz

alper reis mrs'de çıgır aştı detayı yazar
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mrs daha iyi oldugu icin degil kesinlikle, fanatiklik olarak algilanmasin. ben olsam cok kesin ve net mrs alirdim. Daha guclu ve yukledginizde daha fazla guc alabiliyorsunuz. Turboya fln gerek yok, egsoz, intercooler ve iyi bir yazilimla cok cok yeterli hale gelecektir bana kalirsa
    Fiyat araligi hemen hemen ayni araclar donanim olarakta pek fark yok aralarinda biraz motor dayanikliligi önü acik bi arac olsun bana yeter dediginiz speclerde mrs ilanlarini takipteyim sadece biraz destek lazim iki arac arasindan siyrilcak
    2011'ın Rollcusu

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bunda benzer bir konu da ben açmıştım geçenlerde http://www.techturkey.com/forum/sohb...ac-secimi.html

MRS açık ara önde götürdü. Ama bence 207 rc al çünkü ben de megane rs arıyorum ve düzgünleri bir elin parmağını geçmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşeyden önce iyi bir intercooler şart. Kendi intercooler ı hiç bir işe yaramıyor. Hem ufak hem de yarısı tampon demirinin arkasında kalıo. Dumpvalve gerekmio. 76lık downpipe ve cutout ile tamamlarsın. Yazılım içinde açık hava filtresi ısı kalkanı ve soğuk hava çekmesi içinde ağzına intercoolerın yanından yukarı kalın kaucuk esnek boru çekmen gerek. Haa bi de yazılım için basınç saati ve wideband. Yazılımı kime yaptırırsın bilemiyorum ama dikkat etmen gereken yer. Stock haldeyken ve yazılımdan sonra basına dikkat etmen. Genllikle yanlış map yüzünden araban standart basıncı neyse remap sonunda da aynı basıncı basacaktır. Özgün dışında da ona düzgün map yapabilecek adam Türkiyede yok.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşeyden önce iyi bir intercooler şart. Kendi intercooler ı hiç bir işe yaramıyor. Hem ufak hem de yarısı tampon demirinin arkasında kalıo. Dumpvalve gerekmio. 76lık downpipe ve cutout ile tamamlarsın. Yazılım içinde açık hava filtresi ısı kalkanı ve soğuk hava çekmesi içinde ağzına intercoolerın yanından yukarı kalın kaucuk esnek boru çekmen gerek. Haa bi de yazılım için basınç saati ve wideband. Yazılımı kime yaptırırsın bilemiyorum ama dikkat etmen gereken yer. Stock haldeyken ve yazılımdan sonra basına dikkat etmen. Genllikle yanlış map yüzünden araban standart basıncı neyse remap sonunda da aynı basıncı basacaktır. Özgün dışında da ona düzgün map yapabilecek adam Türkiyede yok.
    Guzel bi cooler
    Dp
    Cutout
    Soguk hava
    Ve guzel bi yazilim anladigim kadariyla mrs icin speclerim .

Peki bu speclerde denenmis atmosferik karsilastirmasi tatmin edermi beyinli ep3 önunde gidebilirmi mrs ? Fazla soru soruyorum ama
    2011'ın Rollcusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunda benzer bir konu da ben açmıştım geçenlerde http://www.techturkey.com/forum/sohb...ac-secimi.html

MRS açık ara önde götürdü. Ama bence 207 rc al çünkü ben de megane rs arıyorum ve düzgünleri bir elin parmağını geçmez
    Surekli ilanlardayim saolsun ozeldende bikac araba geldi ama rc dede cok fazla araba yok bide fiyatlar cok farkli 30dan basliyo40a cikiyo yada olmadi gidip ds3 thp leri bile takipteyim rc cikarsa sonuctan onlarda bakicam
    2011'ın Rollcusu

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo degişimi yapıp rc yüklersen cok hızlı güzel olur bundan emin ol megane dan daha fazla keyif verir ha egerki motor a girmeden yapacagın işlemlerde en güzel araclar 2.0 tfsi leon golf audi skoda octiva rs dir 350 beygirleri görürsün k04 turbo ile tork limiti yüzünden kollara biraz fazla yük biner biraz sıkıntılı ama başka konu sana söyleyecegim gtx28 serisi turbo takarsan 400 hp leri rahat yakalarsın

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/otom...ed-207-rc.html

Böyle bir araç sizin işiniz görecektir

buristyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence Megane RS. Intercooler Turbo Downpipe ve yazilim ile arabayi 360beygire kadar cikara bilirsin bile. Burda Golf R leri 360beyige cikariyorlar Meganida yapa bilirsin bence ikiside 2.0motor

CUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkisini de kullanan biri olarak söylüyorum aralarında çok fark var kesinlikle Megane Rs diyorum. Sınıf farkı zaten en baştaki etken. 207 rc güzel araç fakat Clio Rs 197 mi desen 207 mi desen karşılaştırma yapılırdı. Megane Rs ile şansı zor.
    Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buristyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence Megane RS. Intercooler Turbo Downpipe ve yazilim ile arabayi 360beygire kadar cikara bilirsin bile. Burda Golf R leri 360beyige cikariyorlar Meganida yapa bilirsin bence ikiside 2.0motor

Ne yazikki icerigini bilmeden yazmissin.360 hp megane rs yapmak sadece o dediklerin ile imkansiz.Ya da yaptiktan 50 km sonra pistonu kolu Bagdattan toplarsin.Sorunsuz maksimum sinir benim gozumde 280 o da gerekli destekleyici sogutma islemlerini tam uygularsan.Ama abarti yuklenme niyeti yoksa felaket keyiflidir ve 207 ye tercih edilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buristyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Megane ın maalesef öyle bir şansı yok. 300 hp sınır. Bi de üzerindeki turbo ve enjektörler o kadar ileriyi görebilecek malzemeler değil. Leon farklı bir makine daha dayanıklı ve yeni nesil. Çok farklı ve daha iyi.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo degişimi yapıp rc yüklersen cok hızlı güzel olur bundan emin ol megane dan daha fazla keyif verir ha egerki motor a girmeden yapacagın işlemlerde en güzel araclar 2.0 tfsi leon golf audi skoda octiva rs dir 350 beygirleri görürsün k04 turbo ile tork limiti yüzünden kollara biraz fazla yük biner biraz sıkıntılı ama başka konu sana söyleyecegim gtx28 serisi turbo takarsan 400 hp leri rahat yakalarsın
    olm para dio adam para. Yoksa type r alacak zaten.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yazikki icerigini bilmeden yazmissin.360 hp megane rs yapmak sadece o dediklerin ile imkansiz.Ya da yaptiktan 50 km sonra pistonu kolu Bagdattan toplarsin.Sorunsuz maksimum sinir benim gozumde 280 o da gerekli destekleyici sogutma islemlerini tam uygularsan.Ama abarti yuklenme niyeti yoksa felaket keyiflidir ve 207 ye tercih edilir.
    Heheheh 50 km mi. Marş bastığında bence motor kırılacağını anlayıp kendini kapatabilir ben oynamıorum diye.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vag grubu piyasasida butcem disinda oyuzden pek sicak bakamiyorum malesef yoksa polo gti cok begendigim araclar icinde ama ***** butce
    2011'ın Rollcusu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)