Selam, aşağıdaki adidas porsche`u arıyorum bir kaç mağzasını gezdim hep aynı modeller var aşağıdaki modeli nereden bulabilirim yardımcı olabilecek kimse varmı ?
![]()
Selam, aşağıdaki adidas porsche`u arıyorum bir kaç mağzasını gezdim hep aynı modeller var aşağıdaki modeli nereden bulabilirim yardımcı olabilecek kimse varmı ?
![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Aradığın eski model olabilir.
Burda güzel model bulabilirsin..
Arama Sonucu 'porsche' - Barcin.com
セルカン+レーラ=愛
Evet porsche un eski modellerinden ama özellikle bu modeli bulmam gerekiyor verdiğin adrese baktım ama bu model yok![]()
bende var 43.5 numara max 6-7 kez giymişimdir
düşünürsen p.m atabilirsin
TeamPASAOGLU
eski model olsada 2 sezonda bir aşağı yukarı renk ve modeller kendini tekrarlayabiliyor
article no sunu oğrenebilirsen adidaslardan sordurabilirsin nerde olduğunu
outlet mağazalarda bulma ihtimalin daba fazla
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Porsche modeli bende vardı çok sene oldu alalı aynısı bulmak zor olabilir. Bendeki yanları bronz renkli.
Model falan yazan yeri varsa yardımcı olmaya çalışayım.
Bu kiymetli bir model mi??Acil durum !! Kac senedir kosuya falan giyiyorum hemen yikatip kaldiracagim duruma gore
Edit:Eyvah eyvah fiyatlarina baktim ne yapmisim ben![]()
Kodunu falan bilmiyorum tek bildiğim modelin adı Adidas Porsche Coolmax 3xdry diye geçiyor ki ondan da şüpheliyim![]()
banada adidasın mavi renk bilekli güreşçi ayakkabası lazım..tygun 2 miydi neydi öyle bi model alt tabanı alev desenli gibi..mavi kırmızı siyah 3 renk üretildi liseye giderken 3 arkadaş almıştık eskidi diye attım ama pişmanımnerden bulabilirim bunu
2000 A3 8L
2 ay önce kurtköy viaport'ta adidas mağazasında görmüş olabilirim yanlış hatırlamıyorsam.
07 13b-msp
04 4g63
15 k9k 608
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)