1-1,5 sene önce aşağıdaki linkteki kameradan almıştım. Başlangıçta fena kayıt yapmıyordu. 1-2 kere eşim sağolsun kameraya çarpmayı başardı ve kamera araç içinde paspasa düştü. O düşmeler neticesinde görüntü kalitesi biraz azaldı. Geçenlerde de şarj olduğunu gösteren kırmızı lamba uzun süre yanmaya başladı, kamera hiç açılmadı ve haliyle kamera sizlere ömür oldu. Birisi belki bir el atsa belki toparlanır da hiç ümidim yok.
Buy X6 2.0" LCD 3.0MP CMOS Wide Angle Car DVR Camcorder w/ Rearview Camera / TF / AV-Out - Black
Bugün bir heves A101'de satılan araç içi kameradan aldım. 1080p diyor ama resmen hikaye, hoş 720p'ye getiriyorsun bu seferde heryer morarıyor, ışık ayarı yok, zaten 49 TL'ye ne bekliyorsun ki![]()
![]()
Ama işin enteresan kısmı aynı kamera Goldmaster olunca fiyat x2 oluyor. İsimler farklı ama kamera aynıBende o çakallığı fark edince elin çinlisine o kadar para vermeye gerek yok 49TL'ye alayım, beğenmezsem iade ederim dedim. (sanalpazarda 33TL+kargo'ya farklı marka altında satılıyor
ama iade sıkıntılı olur diye oradan almadım
)
A101'de satılan ürün aslen bu
H.264 720P Wide Angle 6-LED Night Viewing Digital Car DVR Camcorder w/ Mini USB/SD (2.5" LCD) - Free Shipping - DealExtreme
A101'den aldığım ürünü iade ettim
Kamera güya 120 derece açıyla çekim yapıyor diyor, resmen hikaye hangi 120 olsa olsa 90 derece falandır![]()
Neyse, uzatmayayım, adam gibi görüntü verecek, garantili ve çokta pahallı olmayan araç içi kamera arıyorum. Araç içi kamera kullanıp, kullandığı kameradan memnun olanlar konuya aldıkları ürünün linkini vererek yazarlarsa sevinirim.
Youtube'da dvr kamera ile çekilmiş bir yığın video var, henüz araç içi kamerası olmayıp, bak bunun görüntüsü iyimiş diyerek sadece youtube linki lütfen vermeyin, çünkü o videolara artık inanmıyorum![]()
(çoğu video kesin başka bir kamera ile çekilip oraya upload ediliyor)