hyundai kendini aşmış
COOPER'S
2*11'CUPRA
2*13'CUPRA
12'POLOGTİ
2,0TFSİ LEON CUPRA 50 AR821
İster kavga çıksın ister çıkmasın Hyundai artık VW'nin rakibidir benim gözümde oldular artık yani... sadece bu videodan yola çıkıp söylemiyorum sadece ayrıca çok güzel olmuş![]()
GENESİS UZAY olmuş helal olsun
hyundai de kalite kontrolde çalışıyorum ve 1 ay önce bu v6 genesis geldi türkiyeye 1 adet. ufak bir test etme şansım oldu. gerçekten hyundai ye ait bir araba olduğuna inanmak güç. hyundai geçtiğimiz 2 sene içerisinde çitayı çok yükseltti yeni i20 ilede bu hızla yükselişe devam edecekler gibi gözüküyor
saygı duydum
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
belki yanlış biliyorumdur ancak bu genesis modelleri hyundainin bir üst segmenti değilmi ? nissan - infiniti tarzı bir olay gibi biliyorum ben ama.
Tasarımı çok güzel.Koreliler bu işi öğrenmiş.
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
bende aynı düşüncelere sahipimgittim golf7 baktım seat leon baktım donanım fiyat vs karşılaştırınca i30 daha mantıklı geldi ve siparişi verdik bu gün.
cidden hyundai a binceğim aklıma gelmezdi ama adamlar cidden kendilerini aşmış beyler hyundai eski hyundai değil artık![]()
FN2-R
"alacağına bi hyundai,at arabası al daha iyi" lafının artık bitmesi ümidi ile.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)