bir 2002 2.0 motor 138 bg 206 gtı ı nasıl modlamak gerekir pek fazla bir sermaye yok ama aracın iyi bir yürürü olmasını istiyorum en azından bir vtı la yada i.s le yürüsün veya geçsin istiyorum sermaye: 2.500 3.000 arası yardımlarınızı bekliyorum![]()
bir 2002 2.0 motor 138 bg 206 gtı ı nasıl modlamak gerekir pek fazla bir sermaye yok ama aracın iyi bir yürürü olmasını istiyorum en azından bir vtı la yada i.s le yürüsün veya geçsin istiyorum sermaye: 2.500 3.000 arası yardımlarınızı bekliyorum![]()
Sitede 106arts nickli arkds senelerdir 206 gti larla ugrasiyo yeterince bilgiye sahip bi pm at istersen
burdan yazsssaydık iidi![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
rc emme rc kelebek filtre ile başlayabilirsin... malıyetı 1500 tl yı gecmez.. kısa ve ince koyarsan yeterı kadar keyıflı olur....
bilmediğimden soruyorum ies ler 206 gti den iyimi yuruyor??
ies değilde bence Si'dir o. ies yürüyemez GTi ile
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
200 hp de çok ucuza mal olmaz. Gıdıklanmış VTI geçmek içinde 200 hp'ye ihtiyacın yok zaten. RC Emme manifoldu. RC yada başka bir büyük kelebek. Header ve bunlardan sonra klasik filtre egzoz yazılım ile başlayabilirsin. Baya ciddi fark yaratır. 17/77 kısa koyabilirsin. Şu sıralarda internette uygun fiyata satılık olan ikinci el PT60 egzantrik ekleyebilirsin. Silindir kapağı portpolish olabilir. Bütçen sınırında 240-260 hp arası alabilirsin. Müracat için Magic Performance - Murat UZUN
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bi gun yolda denk geldik egzoz lu filan bi 206 gti altımda 1.8 tsi va içinde 3 kişiyiz onlar iki kişi gazladık ben dedim saplıcak simdi rezil olucaz bı baktım aca aca gidiyom sımdı öğrendim 136 hp oldugunu180-200 hp makıne sanıyodum
rc emme,kelebek,kapağı işlet güzel bi yazılımla vti yi delik deşik edersin zaten![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Tamamdir arkadaslar aracimuz geliyor allahin izniyle bir kaç güne konusunu açacağım artık istanbuldayim denemeler yapi caz aracı alınca yine yardimlarinizi bekliyorum teşekkürler turkiye.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)