User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: N11.com Dolandırıcılığı

saqwert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

N11.com Dolandırıcılığı

Arkadaşlar geçen hafta n11.com'dan bir siparişim oldu ama stokta kalmadı dediler işlemi iptal ettik.O gün bugündür n11'den paramı alamıyorum.Bankaya bilgi verdik 2-4 gün içinde paranız hesaba yatıcaktır dediler.Bankayı aradım bize gelen bir işlem yok diyorlar.Hergün n11'e mesaj atmama rağmen aynı mesajı cevap olarak bana atıyorlar.Şikayetvar.com'a şikayette bulundum ama bir sonuç çıkcağını zannetmiyorum.Bu tarz birsürü şikayet var haklarında.Belliki milletin parasını alıp kullanıyor bu şirket.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer iadeniz henüz gerçekleşmedi ise ve gerçekleşmeyeceğine inanıyorsanız. İşlemi gerçekleştirdiğiniz kredi kartı bankasını arayarak işlemle ilgili hizmet alamadığınıza dair harcama itirazı iletebilirsiniz. Prosedür gereği uzun sürebilecek bir işlem ama en iyisi bu. Kuruma harcama itirazı bilgilendirilmesi yapıldığında süreç hızlandırılabilir. online iadeler max 3 iş günü içerisinde tamamlanmaktadır.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu dediğini hemen yapayım sağolasın

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kredi kartına taksit ile aldıysan paran taksit taksit yatar.. nakit aldıysan bazen 15 günü bulabiliyor geri iade.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kredi kartına taksit ile aldıysan paran taksit taksit yatar.. nakit aldıysan bazen 15 günü bulabiliyor geri iade.
    Aslında şöyle. Taksitli alırsın iade ederler, iade olan tutar kadar limitin açılır.
    Sen ekstrende alacak-verecek olarak görürsün. En azından bizim bankada böyle. Muhtemelen diğer bankalarda da aynıdır..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında şöyle. Taksitli alırsın iade ederler, iade olan tutar kadar limitin açılır.
    Sen ekstrende alacak-verecek olarak görürsün. En azından bizim bankada böyle. Muhtemelen diğer bankalarda da aynıdır..
    her ay giriş çıkış olarak gözüküyor evet.Limit tamamen taksit bittiğinde açılıyor sanıyordum iyi oldu bu.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben direk peşin aldım banka kartından

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlamayın ama bu şirket dediğiniz eğer n11.com ise bu ticaret platformunun arkasında Doğuş ve G.Kore'den çok büyük bir firma ortaklığı var.

fakat sizin ürün aldığınız sağlayıcı firma ile ilgili bir sıkıntı vardır. Mesafeli satış sözleşmesini ve ön bilgilendirme formunu detaylı bir şekilde okumanızı tavsiye ederim. Burada sorumlu dolandırıcı diye nitelendirdiğiniz n11.com olmuyor diye düşünüyorum.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlamayın ama bu şirket dediğiniz eğer n11.com ise bu ticaret platformunun arkasında Doğuş ve G.Kore'den çok büyük bir firma ortaklığı var.

fakat sizin ürün aldığınız sağlayıcı firma ile ilgili bir sıkıntı vardır. Mesafeli satış sözleşmesini ve ön bilgilendirme formunu detaylı bir şekilde okumanızı tavsiye ederim. Burada sorumlu dolandırıcı diye nitelendirdiğiniz n11.com olmuyor diye düşünüyorum.
    N11.com üzerinde yapılan alışveriş son kullanıcıyla sağlayıcı firmayı nasıl karşı karşıya getirir ?
    .

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    N11.com dan koltuk beğenmiştim hatta konu açmıştım... son 5 takım yazıyordu, inanmadım tabii ki...N11.com dan birini buldurdum yine sanal pazarlama şirketinde yönetici bir arkadaşım sayesinde, ona sordurdum 1 takım kaldı elimde demiş, dedim ki site üzerinden almıcam bana numarasını verin... ben konuştum adam çok rahat tabi hesap numarası ver,yorum şu fiyata olur vs... dedim bu gün verir misin kargoya? yok abi mal ancak 15 güne burada olur, dedim elinde olmayan ürünle ilgili neden yalan söylüyorsun? 15 güne falan da gelmez o ürün 1 ayı geçer ikimiz de biliyoruz değil mi? evet abi haklısın dedi kapattık...

adamı şikayet ettim ilanlarını spamladım... N11.com bence portföyüne hakim değil, bildiğin sahibinden.com olmuş...sen böyle bir site kuruyorsan, satılan toplu iğneden çöpten bile sorumlusun...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    N11'in zaten sahibinden'den gittigidiyor'dan farkı yoktur, tek farkı çok güçlü bir medya desteği olmasıdır (doğuş grubu). Satıcıdan %20'ye varan komisyonlar alır. Paranız kalmaz n11'de ama süründürürler.
    HORSEPOWER is how fast you hit the wall
    TORQUE is how far you take the wall

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bayağı once hiç aklımda yokken picantonun eibach pro kit ini gordum orda fiyatıda piyasadakilere gore 150tl ucuzdu mesaj attım orjinal midir diye abi yanlış açmısız fiyat yanlış diye cevap geldi

ordaki çoğu dukkan urunlerine hakim değil herşey karmakarışık ve net değil bu nedenle ogunden beri uzak duruyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hic icime sinmeyerek alisveris yaptigim hizlial bile daha iyi 243 tlyi kargo ulasir ulasmaz gununde iade ettiler. oda saglayici uzerinden islem yapiyor buda ne farki var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm bankalarda işleyiş aynı.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bankadan chargeback formu doldurup iadeyi sağlayabilirsiniz, 3d secure kullanmadıysanız daha da kolay olur geri almak. 3d secure kullandıysanız da yaklaşık 20-40 gün arası sonuç gelir, bankasına göre değişir.
    HORSEPOWER is how fast you hit the wall
    TORQUE is how far you take the wall

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Google a n11 yazınca ilk 5 de şikayetvar çıkıyor merak edip şikayetlere göz gezdirdimde kamera şakası gibi...

N11.com Dürüst Olduğum İçin Beni Cezalandırdı. Başlıklı Şikayet
    Dr.Ecu

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende daha once n11 ıle sıkayetler okumustum kargo sorunları ıle ılgılı tvlerde reklam yapan boyle bı markanın tuketıcılere magdur etmesı akıl kar ısı deıl

muratr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Google a n11 yazınca ilk 5 de şikayetvar çıkıyor merak edip şikayetlere göz gezdirdimde kamera şakası gibi...

N11.com Dürüst Olduğum İçin Beni Cezalandırdı. Başlıklı Şikayet
    bu başlığı okuduktan sonra aynısını bende yaptım demekki alışveriş yapmamak lazımmış ılgılendıgımde 1-2 urun vardı vazgectım almam boyle bı yerden
    ef sedan squad-
    old is cool!

tibet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    n11 aynısını banada yaptı bıldıgın yalancı düzenbaz bir site uzak durulması gerekır bence

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)