User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
55 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ANKARA da Evlenme Teklifi Organizasyonu icin Yardım

burak48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow ANKARA da Evlenme Teklifi Organizasyonu icin Yardım

ANKARA da Evlenme Teklifi Organizasyonu icin Yardım

Merhaba abilerim ve kardeşlerim,

Biliyorum kendimi yakıcam evlenerek ama seviyorum napıyım merkez

Beni aranızda tanıyan da var tanımayan da var. Hatırlatayım yine de. Istanbulda yaşıyorum adım Burak. Aracımdan tanıyanlar olabilir eski plakası 35 CUK 85 yeni plakası 34 RRP 52 olan 1994 Honda Civic 1.6 Si sedan beyaz.

Bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Sözlüm Ankarada yaşıyor ve ben aralıklarla İstanbul’dan Ankara ya gidip geliyorum. Ama bu sefer eğer beni kırmayıp yardım ederseniz kendisine bir organizasyonla Evlenme Teklifi yapmak istiyorum.

Kafamdaki plan şu sekilde kısaca; 12 Temmuz 2014 Cumartesi yani bu cumartesi Ankara’da olucam.

Bende ordan bir arac olacak ve sözlümle buluşmadan once ya da bulusduktan sonra bana yardım etmeye gönüllü kardeslerim ve abilerimle irtibatta olup hepsinin aracına 1 adet gül verip hep beraber kararlastırıp belirledigimiz yerde ben sözlümle beraber aracla yavas bir sekilde orta seritte hareket halindeyken sırayla sag tarafımızdan gelen icinde gül olan araçların sırayla açık olan sağ ön camdan iceri o gülleri atıp devam etmeleri ve en sondaki ya da en bastaki aracın arka camına benim hazırlattıgım bir pankart BENİMLE EVLENİR MİSİN? yazarak önümüzde bir süre gorunur bir sekilde ilerlemesi. Tabi kesinlikle trafik tehlikesi yaratmadan. Aracların ne oldugu tabiki de onemli degil sizlerin yanımda olması yeterli benim icin.
    Saat olarak 09:00 – 10:00 ya da 13:00 - 14:00 - 15:00 olabilir çoğunluğa hangisi uyarsa artık. Ankara yolları hakkında bilgim yok ama Göksu Parkı taraflarında olucaz o saate kadar sonrasında nereye dogru gelmem gerekiyorsa bu organizasyon icin sizlere neresi uyarsa en uygun yol bunun icin neresiyse ben uyarım.

Eger bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim gercekten. Farklı fikri olanlar varsa da kesinlikle ogrenmek isterim. Ya da benim planımla ilgili gelistirici onerisi olan lutfen iletsin bana. Orada bana yardımcı olacak 2 arkadasım var organize olup bunu gerceklestirebilirsek hayatım boyunca unutamayacagımız bir anı olacak sizlerin yardımıyla.

İster burdan ister özel mesaj yoluyla ister cep telefonumdan ulaşabilirsiniz.

Burak Toprak : 0542 843 03 32

Bunu son 1 aydır planlıyorum ve tesadufen ilginç evlenme teklifleri orneklerine bakarken aynı civarda yapılmıs bir evlenme teklifinin videosunu buldum. Aynısı olmasa da benzerlikler cok ornek teskil edebilir. O videonun linki asağıda mevcut

İlginç evlenme teklifi 2013 ankara - YouTube

Simdiden cok tesekkurler.
    34 RRP 52

1994 Honda Civic 1.6 Si Sedan (35 CUK 85)

2003 Jeep Cherokee Liberty 3.7 Limited Edition (34 TS 2079)

2005 Honda Civic 1.6 VTEC ES (07 CVC 11)

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Araçtan araca gül atmak sıkıntılı bir durum.. Atarken problem olabilir, atılan gül sözlünün yüzüne / gözüne gelebilir, dikeni batabilir.. Atan kişi camı tutturamayıp yere düşürebilir, atım esnasında sözlün panik yapabilir. Hareket halindeki araçların olmadığı bir şey düşün derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araçtan araca gül atmak sıkıntılı bir durum.. Atarken problem olabilir, atılan gül sözlünün yüzüne / gözüne gelebilir, dikeni batabilir.. Atan kişi camı tutturamayıp yere düşürebilir, atım esnasında sözlün panik yapabilir. Hareket halindeki araçların olmadığı bir şey düşün derim
    o acıdan bakarsak oyle olabilir evet ama gulleri cok kısa kestirip butun dikenlerini temizleticem. Hızımız da 20 - 30 km/h arası olursa sorun olmaz diye dusunuyorum. Ama aracları durdurup yapılacak bir organizasyonda olabilir tabi linkteki videodaki gibi. Fikirlere ve yardıma cok ihtiyacım var
    34 RRP 52

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi burda kız arkadaşın önünde giden bir aracın arkasında yazan benimle evlenirmisin yazısını görünce teklifin senden oldğunu nasıl bilecek?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağdaki led tabelalarda evlenme teklifi arayan bi tek ben miyim? Kuzu tandır çıktı

Fikir olarak kalpli balonların uçması güzel fakat kaybolup gittiler, birkaç tanesini (helyumlu, uçan balon olsun) iple bağlayıp araç durduğunda salmak gerek, foto çekinirken gözüksün.

Bir de yolda tehlikeli olmuş, mümkünse tüm arabalar bir cebe girse çok iyi olur, mutluluk yaşayacağım derken dikkatsiz bir sürücünün konvoydan birisine çarpması hiç hoş olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi burda kız arkadaşın önünde giden bir aracın arkasında yazan benimle evlenirmisin yazısını görünce teklifin senden oldğunu nasıl bilecek?

Benimle evlenir misin Esra yazacak ya da benimle evlenir misin Ona hitaben kullandıgım bir kelime yazacak. O anlar kesinlikle
    34 RRP 52

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı academian97 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağdaki led tabelalarda evlenme teklifi arayan bi tek ben miyim? Kuzu tandır çıktı

Fikir olarak kalpli balonların uçması güzel fakat kaybolup gittiler, birkaç tanesini (helyumlu, uçan balon olsun) iple bağlayıp araç durduğunda salmak gerek, foto çekinirken gözüksün.

Bir de yolda tehlikeli olmuş, mümkünse tüm arabalar bir cebe girse çok iyi olur, mutluluk yaşayacağım derken dikkatsiz bir sürücünün konvoydan birisine çarpması hiç hoş olmaz.

Daha once benzer bir organizasyon yaptık aynı yolda yine aynı sekilde sozlumle aracla giderken onumu 3 arac kesti trafigin olmadıgı yone dogru en sagda beni aractan indirip dovemeye basladılar sonra aralarından bir tanesi arabadan levye almaya gitti sözlüm bu arada bagırıyor tabi nolur yapmayın falan diye. Levye almaya giden arkadas arkaasından bir demet gul cıkararak Burak tan sana diyerek kendisine verdi bi yandan agladı korkudan bir yandan agladı mutluluktan biraz klasik oldu ama bu kadar geldi aklıma. Keske o zaman evlilik teklifini de aradan cıkarsaydım
    34 RRP 52

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha once benzer bir organizasyon yaptık aynı yolda yine aynı sekilde sozlumle aracla giderken onumu 3 arac kesti trafigin olmadıgı yone dogru en sagda beni aractan indirip dovemeye basladılar sonra aralarından bir tanesi arabadan levye almaya gitti sözlüm bu arada bagırıyor tabi nolur yapmayın falan diye. Levye almaya giden arkadas arkaasından bir demet gul cıkararak Burak tan sana diyerek kendisine verdi bi yandan agladı korkudan bir yandan agladı mutluluktan biraz klasik oldu ama bu kadar geldi aklıma. Keske o zaman evlilik teklifini de aradan cıkarsaydım

enteresan olmuş
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimle evlenir misin Esra yazacak ya da benimle evlenir misin Ona hitaben kullandıgım bir kelime yazacak. O anlar kesinlikle
    Senin adında yazacakmı?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin adında yazacakmı?
    onda kararsızım aslında yazsak mı yazmasak mı bilmiyorum. ama o anlar zaten
    34 RRP 52

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam evini güzelce hazırla.. güller mumlar balonlar heryerde seni seviyorum yazıları... kendi elinle yap hepsini... muthiş romantik bir ortam yarat kızlar bayılır... orda teklif edersin , girme böyle atraksiyonlu işlere istediğin gibi olmassa kötü olur sonuçta hayatta 1 kez yapıcaksın..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onda kararsızım aslında yazsak mı yazmasak mı bilmiyorum. ama o anlar zaten
    Ya anlamazsa ve teklifin önde giden araçtaki çocuktan geldiğini düşünürse ne yapıcaksın?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence başka bir fikir ortaya çıkartmalısın , camdan cama çiçek atmak olmaz .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam evini güzelce hazırla.. güller mumlar balonlar heryerde seni seviyorum yazıları... kendi elinle yap hepsini... muthiş romantik bir ortam yarat kızlar bayılır... orda teklif edersin , girme böyle atraksiyonlu işlere istediğin gibi olmassa kötü olur sonuçta hayatta 1 kez yapıcaksın..

guzel plan ama benim imkanlarım arasında imkansız. onun istanbul a gelmesi lazım bunun icin. Alıstı benim bu atraksiyonlu hallerime. evet biraz fazla heyecanlı gorunuyor ama aslında yarım saat bile surmeyecek bir organizasyon
    34 RRP 52

S.Özcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paylaştığın video'daki organizasyon daha mantıklı bence. gül atmak tehlikeli olabilir.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dış etkenlerin çok olduğu, başkalarına bağımlı olduğun işlerde sorun çıkma olasılığı çok yüksek..

3 aydır her gün günlük güneşlik olan yerde senin organizasyon yapacağın an fırtına patlar, iş yapması için anlaştığın kişiler işini / görevini düzgün yapmaz vs..

Çok değil 4 ay önce yaşadım bu aksilikleri... Sezonda kar yağmayan kartalkayada benim teklif gecemde tipi / fırtına çıktı.. İçimde patladı havai fişekler, dilek balonları gibi planladığım şeyler... Dünya para verdiğim organizasyon şirketi, yapması gerekenleri düzgün yapmadı.. Allahtan Murat abi vardı da spontane şekilde çözdük tüm sıkıntıları... Sana tavsiyem, kontrolün sende olmayacağı işe girme..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya anlamazsa ve teklifin önde giden araçtaki çocuktan geldiğini düşünürse ne yapıcaksın?

tamam yazarım adımı o kadarını anlar baska bir ihtimal asla olamayacagı icin. sorun degil orası. anlamamasının imkansız oldugunu nasıl anlamıyorsun anlamadım
    34 RRP 52

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim senaryom şu olurdu;
    Gidilecek bir yer, park vb. belirlenir.
    Siz ilk olarak oraya varıp aracı park edip araçtan indikten sonra,
    sırasıyla diğer araçlar arka arkaya veya yanyana park eder.
    Her araba sürücüsü elinde gül ile, "Buyrun hanımefendi Burak beyin hediyesi" şeklinde gülleri taktim eder ve geri çekilirler. Ardından pankartı açarlar, o arada sizde evlenme teklifini edersiniz

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoda ki evlenme teklifi pek güzel olmamış bence
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)