hepsini geçtim benzincide takıldım ben adamlar tavandan tabana mermer döşemiş kolonlardaki lükse şekle bak ya![]()
1881 - 193∞
bide bunları sürenleri merak etmedik değil)) arabayla ters orantılılardı genelde gördüklerimz
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Orasi zaten ortadoguda bulabilecegin en luks istasyonlardan... Eski pusku arabayla falan giremiyon adam kovaliyoAma genelde istasyonlar dokuluyor, kar getiren bir is olmadigindan
Gecen yanimdan bi 430 yardirdi gitti, ilerde markette durdu... Bayaa entarili altta terlik bi amca cikti falan icinden![]()
V8
Bir de burda uluslararasi petrol firmalarindan hicbiri yok... Geneli arabistanin yerel firmalari...
V8
oof 1. sene cidde de yaşadım bir de bana sor.![]()
IN BOOST WE TRUST
abi hem olayın membağındasın hemde benzin o fiyattan olsun bende aldırmamki kamilpet abuzepet ne pet oldugnaduşu bile benzinle alırım valla
kaçaydı litresi bidaha sölesene girenin boyutunu hatırlaylaım bidaha![]()
1881 - 193∞
Oyle zaten, bizim evin yakinlarinda var sozde castrol falan yaziyo ama hikaye... Pompacilarin tipleri gorseniz yolda sadaka falan vermeye calisirsiniz... Zaten geleni fulluyo adamlar su kadarlik falan diyen yokFiyatlar da soyle : 95 oktan 16 cent, 91 oktan 12 cent, mazot da 6-7 cent bisey galiba
Bu arada cektiklerim gorduklerimin onda biri falan... Bazen foto cekilmesine ariza cikartabiliyolar, dikkat etmek gerek![]()
V8
Var olmaz mi, ayda 200-250 dolara gecinmeye calisan yabancilar da var. Banglades, pakistan, filipin, hindistandan vs cok adam var. Genelde ayak islerine bakiyorlar... Eski arabalar cok cok ucuz burda, tamponu vs olmayan carpik curpuk bi dunya arac dolasiyo trafikte...
V8
kalbim tutuyo galiba
1dolar 2.12TL
mazot 7 centlitresi 0.15 tl oluyo.
50 litre orda 7.15 tl, burda 221 tl.
burdaki 1 depoya orda 31 depo alıyorm biz baya zenginiz bence araplar halt etmiş
ayrıca bu igrenc hesabı yaptıgım içinde kendimide kınıyorm![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)