User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Emek Hırsızlığı, Çalıntı Ürünler ( İSTANBUL )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Emek Hırsızlığı, Çalıntı Ürünler ( İSTANBUL )

Arkadaşlar merhaba ,

6-7 aydır ekipçe başlattığımız ve devam ettirdiğimiz bir projemiz var.
    Proje : Etikethane. Sosyal medyada sürekli paylaşımda bulunuyoruz. Online satışta yaptığımız için hedef kitlemizi oluşturduk diyebiliriz. Ufak tefek taklitlerimiz ve denemeler oldu. Sıkıntı yaşamadık fakat ,

bundan yaklaşık 20-25 gün önce facebooktan bir mesaj geldi, isim : Muhammet Gamze Erdoğan. Dükkanın ismi : Televizyon Hastanesi - Rami Cuma Mah. Altunzade bağ sok. no:23

Önce 100 adet sipariş geçeceğim abi ile başladık. Tel.no verdim konuştuk , bir sipariş listesi oluşturacağını ona göre işe başlayacağımızı konuştuk. aradan 3 gün geçtikten sonra facebook , whatsapp , mesaj yoluyla kendisine ulaşmaya çalıştım. Mesajın görüldüğünü bildiğim halde geri dönüş olmadı. Telefonla aradım cevap vermedi. Geri de dönmedi. Bizde peşini bıraktık.

2 Hafta sessizlikten sonra bugün hiçbişey yokmuş, kendi ürünleriymiş gibi ;
    Stickerlar çok yakında televizyon hastanesinde diye paylaşımda bulunuldu.

Telefonla aradım nası olduysa açıldı , dedim böyle böyle . - daha satmadık ya nevar ?anlamadım gibi bi cevap aldım. - durumu anlatıp etikethane ürünlerinin tümünün telif hakları olduğunu ve korunduğunu tekrar anlattım. - abi tatildeydim ilgilenemedim , şimdi döndüm hallederiz dedi. - tamam dedim siz siparişi geçmek için ararsınız.
    - sonrasında kendi hesaplarındaki bana ait paylaşımların altlarına ürünlerin nereye ait olduğunu belirten ve yakında orada da ürünlerin olacağını belirten bir yorum yazdım.
    saniyesinde tüm yorumlar silindi ve kullanıcı olarak engellendim . Telefon açtığımda ilgili arkadaş kargoya gitmiş oldu , telefonu başkası açtı vs..

Henüz yasal olarak bir işlem başlatmasak da senelerdir bu forumda paylaşımda bulunan biri olarak illaki tanıyan bilenler vardır diye durumu anlatmak , anlaşılmak istedik.

Satış yapmasalarda ( belkide yapıldı , yapılıyor bilmiyorum ) tavırlarından yapılmak istenen belli. Niyetleri apaçık ortada.

4-5 Kişilik bir ekibin 6-7 aylık çalışmalarını, emeklerini hırsızlara yedirecek değiliz.

Aşağıda tüm yaşananları onaylayacak paylaşımları veriyorum.

Facebookta bizim haberimiz olmadan paylaşımları :

Bunlar facebooktan attığım mesajlar :

Bunlarda whatssapp dan yazılanlar ;

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce facebook da gördüm. Geçmiş olsun umarım bir çözüm yolu bulunur. Tanımam etmem ama yaptıkları çok yanlış.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar öncelikle bu sayfanın yada grupların Yasin Ölçer ile ilgisi ilişiği yoktur bir karışıklık olmasın 1 sene önce devretmiştir gerekli açıklamayı yazacak bende buradan paylaşacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle bu sayfanın yada grupların Yasin Ölçer ile ilgisi ilişiği yoktur bir karışıklık olmasın 1 sene önce devretmiştir gerekli açıklamayı yazacak bende buradan paylaşacağım.
    Muhattap olduğum kişinin adını açıkça belirttim hem yazılı hem fotoğraflı , başkaları ile ne bağlantım ne ilgim oldu konu başka yerlere sapmasın lütfen.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha once de devrettikten sonra yine bir sorun yaşanmıştı yanlış hatirlamiyorsam

Ali Burak Şık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz önce gördüm almayı düşünüyodum hatta onlardan. bilgim oldu daha alışveriş falan yapmam yapacağım varsa da.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yasin Ölçer:

"Televizyon hastanesi 1 sene önce devredildi piyasanın plaka ve Pleksi işini yapan ve Türkiye genelinde sıkıntısız ürün veren yellowsociety bizim firmamızdır, herkezin bilgisi olsun 1 seneden beri yeni sahipleri Mesut savcı ve Muhammet erdoğandır yanlış anlaşılmasın şu anda kaliteli hizmeti veren paşam garage ve yellowsociety sahipleri Yasin ölçer ve paşam Sezer. yellow society ve paşam garagenin televizyon hastanesi ile ilgisi yoktur."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sym78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhattap olduğum kişinin adını açıkça belirttim hem yazılı hem fotoğraflı , başkaları ile ne bağlantım ne ilgim oldu konu başka yerlere sapmasın lütfen.
    Hocam senlik bir sorun yok konuyu görünce Yasini aradım kardeşim 1 sene önce devrettim dedi şimdi benim gibi haberi olmayan yasinle bağlantısı var sanabilir diye bilgi paylaştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ali Burak Şık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz önce gördüm almayı düşünüyodum hatta onlardan. bilgim oldu daha alışveriş falan yapmam yapacağım varsa da.
    Bu duyarlılık bize bütün olan biteni unutturur. teşekkür ederiz.
    Saatlerce uğraşmanın sonucu bu şekilde olmamalı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi ne yazıkki başka hesaplardan mesaj atılıyor ve 10 farklı üründen 3-4 er adet ürün almak isteniyor Haklı çıkma çabaları sanırım...

Yaşanan ve konuşulan olayların hepsinin ispatı mevcut , başka şekilde kimsenin ekmeğiyle oynamak veya kötülemek değil amacımız. Ne konuşulduysa onu paylaştık.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sayfanın adı televizyon hastanesi kapakta mercedes
    Dükkan içinde app plaka ve cam filmi
    Bide sticker satışı

Uzay mekiği isteyen yaparız abi dicekler...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Misafir olarak konuyu okuyup , facebook üzerinden toplu sipariş geçmeye çalışan arkadaşlar yapmayın. Herşey net açık , niyet belli. Daha fazla küçülmeyin.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telif hakkı sizde peki tamamen resmi olarak siz bu replikleri yapan sanatcilarin resmi olarak ödeme yapiyormusunuz yada izin aldinizmi produksiyon sirketlerinden yada sanatçıların bizzat kendilerinden sonucta onlarin da yasal haklari var repliklerini sticker olarak satip kar saglanmakta ama onlarin hakki korunuyor mu yoksa yeniliyor mu

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    umarım sıkıntısız alırsınız paranızı daha önce bi app bastıralım dedik adamlar 3 gün tel açmamışlardı 1 hafta sonra aramışlardı ne istemiştiniz diye...
    gariban 106 gti....

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telif hakkı sizde peki tamamen resmi olarak siz bu replikleri yapan sanatcilarin resmi olarak ödeme yapiyormusunuz yada izin aldinizmi produksiyon sirketlerinden yada sanatçıların bizzat kendilerinden sonucta onlarin da yasal haklari var repliklerini sticker olarak satip kar saglanmakta ama onlarin hakki korunuyor mu yoksa yeniliyor mu
    aynısını bende merak ettim.
    komançero garage

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam anladıgım kadarı ile sizden bu stickerları alıp toplu alıp yani ustune kendi karlarını koyup satmak istediler... Ama sunu anlamadım neden onların markasının altına stickerların asıl yerinin adını yazdınız bence bu yanlış olmuş.. Mesela bizde üreticiyiz... bayilerimiz var.. toplu satıyoruz adam kendi markası altında satıyor şimdi ben gidip oraya dükkanına bu ürünler xxxx firmasınındır desem adam kabul etmez... Yada bizimde baska markalardan aldıgımız ürünler oluyor kendi ismimizde satıyoruz... Adam sonuçta size ürünlerin parasını vericek bırakın nasıl satarsa satsın... Kendi isminizi duyurmak istiyorsanız o zaman simdilik sadece satısını kendi markanız altında satın.. veya anlaşma yapın benim markamı belirtmek zorundasın diye.Öyle bir belirtmede gormedim varsa bilmiyorum.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam açıkça niyetini belli etmiş zaten, toplu sipariş geçmiş. Her stickeri kendine yapıştıracak hali yok. Sizin satış politikanız parakendemi yoksa toptan mı? Yani adamdan beklediğiniz ne onu anlamadım ben.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konunun amacı bambaşka, biz verdiğimiz emekten bahsediyoruz. Telif hakkı dediğimiz şey
    yarattığımız imajların görsellerin tasarımların bize ait olduğunu belirtmek. Butik olarak çalışan ve tasarım ürünleri üreten çoğu ekip bir takım duygu ve düşüncelerden etkilenir ve çalışmasında bunu yansıtır, çoğu alanda ve sektörde bu gibi çalışmalara denk gelebilirsiniz, ama özgünlük farklıdır. Prodüksiyon şirketlerinin veya diğer bağlayıcı şirketlerin yasal haklarının neler olduğunun çok iyi farkındayız. Biz de bir şirketiz ve üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getiriyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    umarım sıkıntısız alırsınız paranızı daha önce bi app bastıralım dedik adamlar 3 gün tel açmamışlardı 1 hafta sonra aramışlardı ne istemiştiniz diye...
    henüz gönderilen bir ürün veya ödenmemiş bir para yok yanlış anlaşılmasın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)