Arkadaşlar merhaba ,
6-7 aydır ekipçe başlattığımız ve devam ettirdiğimiz bir projemiz var.
Proje : Etikethane. Sosyal medyada sürekli paylaşımda bulunuyoruz. Online satışta yaptığımız için hedef kitlemizi oluşturduk diyebiliriz. Ufak tefek taklitlerimiz ve denemeler oldu. Sıkıntı yaşamadık fakat ,
bundan yaklaşık 20-25 gün önce facebooktan bir mesaj geldi, isim : Muhammet Gamze Erdoğan. Dükkanın ismi : Televizyon Hastanesi - Rami Cuma Mah. Altunzade bağ sok. no:23
Önce 100 adet sipariş geçeceğim abi ile başladık. Tel.no verdim konuştuk , bir sipariş listesi oluşturacağını ona göre işe başlayacağımızı konuştuk. aradan 3 gün geçtikten sonra facebook , whatsapp , mesaj yoluyla kendisine ulaşmaya çalıştım. Mesajın görüldüğünü bildiğim halde geri dönüş olmadı. Telefonla aradım cevap vermedi. Geri de dönmedi. Bizde peşini bıraktık.
2 Hafta sessizlikten sonra bugün hiçbişey yokmuş, kendi ürünleriymiş gibi ;
Stickerlar çok yakında televizyon hastanesinde diye paylaşımda bulunuldu.
Telefonla aradım nası olduysa açıldı , dedim böyle böyle . - daha satmadık ya nevar ?anlamadım gibi bi cevap aldım. - durumu anlatıp etikethane ürünlerinin tümünün telif hakları olduğunu ve korunduğunu tekrar anlattım. - abi tatildeydim ilgilenemedim , şimdi döndüm hallederiz dedi. - tamam dedim siz siparişi geçmek için ararsınız.
- sonrasında kendi hesaplarındaki bana ait paylaşımların altlarına ürünlerin nereye ait olduğunu belirten ve yakında orada da ürünlerin olacağını belirten bir yorum yazdım.
saniyesinde tüm yorumlar silindi ve kullanıcı olarak engellendim. Telefon açtığımda ilgili arkadaş kargoya gitmiş oldu , telefonu başkası açtı vs..
Henüz yasal olarak bir işlem başlatmasak da senelerdir bu forumda paylaşımda bulunan biri olarak illaki tanıyan bilenler vardır diye durumu anlatmak , anlaşılmak istedik.
Satış yapmasalarda ( belkide yapıldı , yapılıyor bilmiyorum ) tavırlarından yapılmak istenen belli. Niyetleri apaçık ortada.
4-5 Kişilik bir ekibin 6-7 aylık çalışmalarını, emeklerini hırsızlara yedirecek değiliz.
Aşağıda tüm yaşananları onaylayacak paylaşımları veriyorum.
Facebookta bizim haberimiz olmadan paylaşımları :
Bunlar facebooktan attığım mesajlar :
Bunlarda whatssapp dan yazılanlar ;
![]()