Selam arkadaşlar turbo bertone cenneti Denizli'den stock aracımın fotoğraflarını paylaşmak istedim..Sadece seramik dp+krom düz boru ve egsoz bulunmakta yaklaşık 1 senedir keyifle kullanmaktayım herkese keyifli sürüşler
![]()
Selam arkadaşlar turbo bertone cenneti Denizli'den stock aracımın fotoğraflarını paylaşmak istedim..Sadece seramik dp+krom düz boru ve egsoz bulunmakta yaklaşık 1 senedir keyifle kullanmaktayım herkese keyifli sürüşler
![]()
4661 diye turbo mu varmış la diye girdim konuya![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Lipi, plaka baskı tipini ve ön tamponun ızgaralarının gövde rengi oluşunu beğenmedim.
Gerisi çok iyi duruyor. Kazasız belasız , maşallah.
[QUOTE=LnchCntrl;7548005]Lipi, plaka baskı tipini ve ön tamponun ızgaralarının gövde rengi oluşunu beğenmedim.
Gerisi çok iyi duruyor. Kazasız belasız , maşallah.[/QUOT
teşekkürler plaka konusu aklımda haklısın orjinali daha hoş duruyordu aslında yaptırmışken takayım dedim artık APP yi, tampon ızgaraları çok göz tırmalamıyor bence hoş saolasın yine de ;
arkadaşlar 4661 diye turbo yok Denizli de turbo araç çok plakaya dikkat çekeyim dedim çok takılmayalım ayrıntıya![]()
Maşallah kardeşim kazasız belasız bi tanede arka profil ve içinin resminide eklemelisin![]()
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
masallah rengi disinda herseyiyle guzel
App ve sislerdeki xenon dışında çok güzel.
Çamurluk sinyallerinin yanında ne yazıyor ?
Kazasız belasız![]()
çok beğendim. Z20LET var dimi bunlarda?
maşallah cok güzel duruyor aracınız
performansı nasıl 2.2 lere göre bırde yakıtı nedir? tekrrdan hayırlı olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)