geçen ay radara girmişim ve hergün kullandığım yol olduğu için nerde ne var biliyorum kameraların .
nasıl olur bu iş diye bakmak istedim ve şirket aracımda takip cihazı var gittiğiniz hıza kadar gösteriyor . cezayı yediğim tarihe döndüm kamera olan kısımların hiç birinde 70 km yi aşmamışım . parsallerden sonra avcılara kadar 100-110 gidip kameranın oraya gelince yine 70 e sabitlemişim ve ceza yediğim hızda 99 km/h .
fotograf yok video kayıdı mevcuttur diyor . ben buna itiraz edicem dedim gerek yok dedi bizimkiler .
çok büyük ihtimalle seyyar radar dan şüpheleniyordum ki 2 gün sonra bi ceza daha 105 km ile yine sabit kamera olmayan bi yerde .
artık seyyardan eminim ama hala çözemediğim bi olay var bide bu meletler altından geçtiğin hızımı yoksa bakırköy sahildeki gibi iki kamera arasının ortalamasını mı alıyor çözemedim gitti . Seyyar radarlara dikkat edin
iki kamera arasını alsa diyorum mesafeler çok uzun vede ilk kameradan geçtikten sonra ikinciye gelene kadar yola bağlantıda var ordan çıkışta var .
bide şöyle bişe var iki kamera arası olsa vatan caddesine girmeden tek bi kamera var ona ne iş yapıyor orda ? demekki sadece altından geçen hızı alıyordur diyorum .
kafamda deli sorular
bununla ilgili forumda bi kaç konu var ancak net bilgiler yok .
son zamanlarda ceza yiyen yada net bi bilgisi olan varmı konu ile ilgili ?
bilen varsa ve aydınlatırsa sevinirim ?