selamlar arkadaşlar şu ilandaki recarolar sizce gerçekmi sahtemi almak istiyorum fakat nasıl emin olabilirim
ORJİNAL RECARO KOLTUK TAKIMI - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 167379465
selamlar arkadaşlar şu ilandaki recarolar sizce gerçekmi sahtemi almak istiyorum fakat nasıl emin olabilirim
ORJİNAL RECARO KOLTUK TAKIMI - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 167379465
gerçek değil.
tr'ye gelen replikalardan.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
sokdaki koltugun yazisindaki yamukluga bakarsak
replika
yandan bir resim iste kesin net soylerim gercek olmasi icin;
quickyatar kolunda recaro yazmasi lazim
normal yatar kolununda ucgen ve altinda recaro ve serinumarasi olmasi lazim
ve tasgibi saglam olmasi lazim oturma yerine dizinle basrtir sirta yuklen bakalim nekadar saglam![]()
Koltuk konusu acilmisken sorayim, orjinal bride koltuk nerden alinir,nasil getirtebiliriz bilen var mi?
@mepsthirteen 180sx
oha bunların fiyatı 600-650 TL gibi bişeydi ya ürünler replika bu arada bende düşümüştüm çok rahatsız dediler vaz geçtim
FN2-R
Sparco nun orj koltugunun 18.000 lik fiyatını gordukten sonra nedense bunlar hep replika geliyor ( ;
http://www.summitracing.com/int/part...6800/overview/ en mantıklısı bunlar kemik gibişaka biyana ciddi bişekilde almayı düşünüyorum tek problem sırt ayarı yok
![]()
orjinal bride koltuklar acayip pahalı.
bende koltuk fetişistiliği vardırEVO6 TommiMakinen Recaro'larından almıştım integra'ma sonra bride'lar geldi izmir'den ulaş abi gelmeden haberini verdi siparişi geçtim sonra onları taktım
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)