Akfırat yolunda denelemeler sırasında polis amcamız anons yapsada kimseye engel olamayışı çok hoşuma gittipaylaşmak istedim (:
TR nin hızlısı ER corsa VS Alfa (:
https://www.youtube.com/watch?v=lDlb1BunwV0
Akfırat yolunda denelemeler sırasında polis amcamız anons yapsada kimseye engel olamayışı çok hoşuma gittipaylaşmak istedim (:
TR nin hızlısı ER corsa VS Alfa (:
https://www.youtube.com/watch?v=lDlb1BunwV0
Para herşeyi yapar diyen adam para için herşeyi yapan adamdır.
Super yapmissiniz bravo
Sahilde hem de ya, bence cam filminden bile hepimizi bağlamaları lazım.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Ya aminiko sanki böyle yapmasak ceza kesmiyorlar. Helal karşiiim![]()
enough ?
Olamayışı demede,uğraşmamış diyelim biz buna kardeşim.. Zira istese şırınga ile teker teker mabadınızdan kan alır,üzerine geçer bi köşede araçlarınız çekilirken kendi mabadıyla siz modifiye tutkunu genç kardeşlerimize hunharca gülerdi..yaaa şöle şeyler yazmayın arkadaşlar,siz,ben,o,bu,şu kimiz yaa devletin kolluk kuvvetine kafa tutucaz,yok bi halt yapamadı diyicez,siz hakaten ya nezaret görmemişşiniz yada polis tokadı yememişsiniz..
Adam uyarmış bişey yapmamıs gecmıs gitmiş,burda taşşak gecer gibi konu acmak niye?? Heleki şu sıkıntılı günlerde..şimdi biri plakanı alıp verse bak bakalım bısey yapabılıyolarmı yapamıyolatmı dese !! Ki memur arkadas cok fazla sitede..
Kanınız kaynıyo farkındayım ama bıraz kendınızı düsünün,arkadaslarınızı düşünün..
gemide filmindeki Erkan Can ın müthiş replikleri geldi aklıma... severler oglum hepimizi severler
ayrıca ben herşeyi geçtim denenen yolda anlamsız zaten baya eğimli bildigin rampa asagı, shell önündeki tarafsa gayet egimli rampa yukarı
1881 - 193∞
Genelde iplemiyor zaten işin espirisi o ekip otosu geldiğinde "gençler geç oldu hadi artık dağılın" uyarısı yapıyor![]()
Para herşeyi yapar diyen adam para için herşeyi yapan adamdır.
Ben bunlar yüzünden spor kısa anten taktım diye ceza yedim![]()
enough ?
Herkes sütten çıkmış ak kaşık zaten. Sanki otobanda sıkanlar yok aranızda... Sosyal mesajı geçin ya. Polisin orada yapmak istese neler yapabileceğini ve gayette kolay yapabileceğini hepimiz biliyoruz. Bu kadar ciddiyete gerek yok hele ki ''işte sizin yüzünüzden ceza yiyoruz'' yazıp ta deneme videolarına ''ouuuu bilmem kim çok güzel sıkmış araca maşallah'' yazmayın yani![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)