User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Katlanır Ayna Nasıl Yaptırabilirim???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Katlanır Ayna Nasıl Yaptırabilirim???

Arkadaşlar herkese merhaba. 09 model fiesta aracım için aynalarını katlanır hale getirmek istiyorum. Bu işlemi nerde ve kim yapabilir? Arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya ortak olucam ama bende BMW için düşünüyorum sıfır alırken ilk sahipleri opsiyon olarak seçmemişler.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw de e36-39-46 için yapılmış uygulamalar var ama e90 için bilmiyorum yapılabilirmi.Çünkü yeni modellerde e60-e90 ve f kasalarda voltaj değilde canbus üzerinden sinyalle komut veriyor.Yani bu torpidonun altındaki modüllere girmesi lazım.Her yaparım diyene elletmemek lazım çünkü orası lcm-bcm vs. bir dünya modül kaynıyor.
    Burak;senin için çok elzem bişe ise Bursa damısın bilmiyorum ama,Bostancı sanayide Mert elektronik var.Tüm tesisatı Bmw AG den sipariş geçiyorlar ve uygulamada kullandıkları devre şemasıda birebir fabrika şemaları.Arayıp fiyat bilgisi al,kafana uyarsa Bostancı ya gelmene değer.Kafan rahat olur.
    Edit:Maliyeti düşürmek adına katlanır aynaları ve ayna katlama tuşlu kumanda panelini çıkma olarak bulabilirsin.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendisi katlanır şekilde olandan ise

aracın eğer bir versiyonunda bu özellik varsa parça bulunur takılır halledilir

Ama eğer modelde yoksa aynı markadan ayna uydurulur ya da servo bulup aynanın içine yerleştirip ayarlanır falan uzun iş.

aqustic nickli abi vardı ona mesaj atın derim.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasada çin malı katlanır m aynalar satılıyor alıp bi şekilde uydurulursa güzel olur. karşıda sem tuningden almıştım bikeresinde bizim bi abi istemişti snradan gördüm merkezi sisteme bağlatmış aracı kitleyince kapanıo açınca açılıoyudu güzel olmuştu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bu işi istanbul'da yapabilecek oto elektrikçisi bilen war mı?

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    09 modellerin yüksek donanımlı olanlarında katlanır ayna var. Pek anlamam ama yapılabilir

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw de e36-39-46 için yapılmış uygulamalar var ama e90 için bilmiyorum yapılabilirmi.Çünkü yeni modellerde e60-e90 ve f kasalarda voltaj değilde canbus üzerinden sinyalle komut veriyor.Yani bu torpidonun altındaki modüllere girmesi lazım.Her yaparım diyene elletmemek lazım çünkü orası lcm-bcm vs. bir dünya modül kaynıyor.
    Burak;senin için çok elzem bişe ise Bursa damısın bilmiyorum ama,Bostancı sanayide Mert elektronik var.Tüm tesisatı Bmw AG den sipariş geçiyorlar ve uygulamada kullandıkları devre şemasıda birebir fabrika şemaları.Arayıp fiyat bilgisi al,kafana uyarsa Bostancı ya gelmene değer.Kafan rahat olur.
    Edit:Maliyeti düşürmek adına katlanır aynaları ve ayna katlama tuşlu kumanda panelini çıkma olarak bulabilirsin.
    Bursadayım. Ben çok kullanmıyorum arabayı ama babam istiyor aslında kazalı bi 320 bulup ondan alabilirim bütün tesisatı aynayı vs çıkmacılara bi bakmak lazım.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)