Arkadaslar porsche hakkinda pek bilgim yok fakat bu araci satin almak istiyorum ne diyorsunuz ??
Connecting site...
Arkadaslar porsche hakkinda pek bilgim yok fakat bu araci satin almak istiyorum ne diyorsunuz ??
Connecting site...
--34 BBY 36 Evolution VIII--
Rally Art Mr Edition EVO IX
çok uzun süredir ilanda bu araç ve galerinin sanırım. bi araştırın, araç galerininse eğer hiç bulaşmayın. sahibinden bulmak daha hesaplı olur. hem de baya.
M. The most powerful letter in the world.
Haklisin aslinda sahininden bulmak daha ucuz ama bu arac gozume geldigi icin bununla ilgilendim.dedigini dikkate alicam tesekkurler
Evet onun araci beni biraz asiyor sagol genedeHakotech nickli üye satıyordu galiba arabasını istersen bi araştır.
Daha onceki fiyatlarini hatirliyormusun hic
Km orjinal degil.
Motor sanziman iyi bakilmali.
İc kozmetiklerede hatalar var.
13 yasinda bir otomobil bakiyorsunuz,aman dikkat. En ufak bir pardon 10-15.000€ dan baslar...
Motoru 1 sene once sıfırlanmıstı,kozmetık kotu,fıtıller degısmedıyse bıtık,on sol davlumbaz yoktu,vaktı zamanında 100 bın lıraya almadıgım bı aractır![]()
Cok tesekkur ederim arkadaslar cok sagolun bilgileriniz icin simdilik kalsin bu arac o zaman
Aynen arkadaslar haklisiniz resimlerde butun arabalar cok farkli duruyor gidip bakmama bile gerek kalmadi artik
Connecting site...
Arkadaslar bu araca ne diyorsunuz bu model fiyati neden ucuz olabilir bu kadar acaba
Tavan hariç boyalı olmasından dolayı olabilir.
Yüksek ihtimal kayıtta vardır.
Bayramdan sonra sorgulayabilirim istersen
#eksikpazar
Yani zahmet olmazsa sana eger cok makbule gecerTavan hariç boyalı olmasından dolayı olabilir.
Yüksek ihtimal kayıtta vardır.
Bayramdan sonra sorgulayabilirim istersen
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)