video 1.14dk
bu kadarcık zamanda bile kamera önünden sabah köprü trafiğinde 2 saat bekleyen arabalardan kat kat fazla motor geçti.
å�°åŒ—市早上 å�°åŒ—æ©‹ 尖峰時段 é¨�摩托車 上ç�*車潮 Taipei Taiwan Motorcycle - YouTube
video 1.14dk
bu kadarcık zamanda bile kamera önünden sabah köprü trafiğinde 2 saat bekleyen arabalardan kat kat fazla motor geçti.
å�°åŒ—市早上 å�°åŒ—æ©‹ 尖峰時段 é¨�摩托車 上ç�*車潮 Taipei Taiwan Motorcycle - YouTube
istiklalde yürüyen gezen insanlar kadar scooter var maşallah
imkansız bir umut ama darısı basımıza
1881 - 193∞
Bizim ülkede arabanın modeli ve penis büyüklüğü sosyal statüyü belirlediği için ülkemizde biraz zor bu görüntüler
aynen
ne kadar komplex li bir milletiz biz ya
hollandada işçisinden milyon dolarlık şirket ceo suna kadar herkes bisiklete biniyor
burada ise? ooooo ayıp, bisiklete bindin sünepe oldun ya la...
adamın götünde don yok cebinde iphone5 falan??
kimsiniz la siz?
https://www.youtube.com/watch?v=swqaAIkGtpA
![]()
Köprüden o kadar motosiklet geçtide biride en soldan en sağa dönmedibizim ülkemizde motosiklet yaygınlaşıyor eyvallah ama, adam köprüden geçerken plakasını kapatıyor benim yanımda geçiyor 2 motosiklet yan yana, gişe kaçak yazmasın diye daha ne diyeyim.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
bence bu insanlar arasındaki maddi uçurumdan ve eğitimden kaynaklanıyor.
yaklaşık 3 sene irlandada çalıştım, akşam işten çıkınca şantiyede (skalanın en altı olarak örnek verirsem) kazma kürek sallayan işçide, proje müdürüde (skalanın en üstü) aynı pubda içmeye gidiyorlardı. ortak konular üzerine saatlerce olmasada konuşabiliyolardı.
Türkiyede böyle bir şey mümkün değil, bu maaşlar ve eğitim sistemiyle...
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Taylanddan yeni geldim ordada durum böyle sokaklarda scooterdan yürüyemiyorsunuz neredeyse
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
süper bişi insanların hiçbiri korna kullanmıyo gürültü kirliliği yok
en sağdan en sola dönmeye çalışanlar yok
İtalya, Almanya'yi gördüm. Şu an Amerika'dayım, ilk önce Santa Cruz(California)'daydım şimdi de Jackson(Wyoming)'deyim. Biri okyanus kenarı, eğlence parkından dolayı Amerika'da sayılı ve ünlü yerlerden biri ve çok güzel bir yer, diğeri de Snow King ve Teton Dağları arasında Amerika'nın kayak merkezi gibi bir yer doğası muhteşem yolda geyik bizon falan geçiyor.
Hollanda'da 6 ay yaşadım ve cennet olduğunu düşünüyorum. Başka açıklaması yok. İnsanlarıyla, eğitim seviyesiyle, yoluyla, eviyle, sokağıyla, yolda yürüyen kedisine köpeğine kadar Hollanda diyorum. Ben anlatıyordum çocukları o soğukta en öne oturtuyorlar benim sadece gözüm görünüyor diye, yok ya abartma falan derlerdi buyurun izleyin. Bu sayede, ve yemek yeme alışkanlıklarından dolayı, hepsi uzun bacaklı, hepsi fit, doğaya saygılarından dolayı havası tertemiz.
Eminim benden çok yer gören vardır ama, görenler karşılaştırsın, biz yaşamıyoruz Türkiye'de
Memleketimizde olsa niye baktın yan baktın kavgası çıkar 2 dakikada.
Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.''
Türkiye'de gördüğüm toplam bisiklet sayısı Amsterdamda 1 günde gördüklerimden azdır. Bisiklet parkları ağzına kadar dolu, bizimkiler gibi 5-6 bisikletlik minyatür parklarda değiller. Havası tertemiz, insanı canayakın, Cafe'de oturmuş yemeğimi yerken 2 Hollandalıyla da tanıştım. Felemenkçe başladılar ingilizce cevap verince öyle devam ettik bi 10 dakika kadar. Bu yüzden ideallerimden birisi Hollanda'da yaşamak. İnsanı gerçekten de insan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)