User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Avkatlardan ufak bir yardım kaza hakkında

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

Avkatlardan ufak bir yardım kaza hakkında

Merhaba 2 hafta önce bir kaza yaptık tali yoldan gidiş geliş ana yola çıkarken gidiş kısmını konturol edip dönüceğimiz noktaya geldik ve geliş kısmını konturol ederken yanımızdan dönen minübüse vurmamak için gelen araç duran bize çarptı aracımızda kasko yoktu ve sigorta şirketi %100 bizi suçlu buldu ve 20 bin liralık hasar meydana geldi ve bu sonuca itiraz için dava açıcaz ama bu konuda fazla bir bilgimiz yok bu aşamada yapılacak adımlar nelerdir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mahkemeden bilirkişi tespiti yaptırın. Sonra duruma göre sigorta tahkim kuruluna başvurabilirsiniz. Ggoogle sigorta tahkim kurulu yazarsan bilgiler var. Başvurmak çok kolay ve hızlı sonuçlanıyor. Mahkeme 2 yıl sürebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim de başıma benzer bir olay gelmişti, sigorta şirketlerine dilekçe yazmayla başladım
    sonra beni ilgili birimlere yönlendirdiler ve güzergahın üstündeki tabelaların oldugu çizimleri felan onaylattırmıslardı. en son yeniden keşif yapıldı ve olay benim tarafıma dönmüştü.

ama benim olayım şöyleydi ; ana yoldan ilerliyordum ve tali yoldan direk bodoslama girmişti
    nasıl oluyorsa adam haklı bulunmuştu, sonra 2 haftalık bir serüvenle yeniden keşife girdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı arkın_aLLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mahkemeden bilirkişi tespiti yaptırın. Sonra duruma göre sigorta tahkim kuruluna başvurabilirsiniz. Ggoogle sigorta tahkim kurulu yazarsan bilgiler var. Başvurmak çok kolay ve hızlı sonuçlanıyor. Mahkeme 2 yıl sürebilir.
    Çok teşekkür ederim bilgi için hemen araştırıyorum abi
    Alıntı LaWSuiT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim de başıma benzer bir olay gelmişti, sigorta şirketlerine dilekçe yazmayla başladım
    sonra beni ilgili birimlere yönlendirdiler ve güzergahın üstündeki tabelaların oldugu çizimleri felan onaylattırmıslardı. en son yeniden keşif yapıldı ve olay benim tarafıma dönmüştü.

ama benim olayım şöyleydi ; ana yoldan ilerliyordum ve tali yoldan direk bodoslama girmişti
    nasıl oluyorsa adam haklı bulunmuştu, sonra 2 haftalık bir serüvenle yeniden keşife girdi
    Sizin olayınız bizimkine çok benziyo tek fark bodoslama gelen ana yoldaki ana yoldan gelen her zaman haklıymış internete araştırırken buna benzer 3 veya 4 kaza konusu okudum hepsindede ana yoldan giden kazanmış tali yoldan çıkanın hiç bir şansı yokmuş ne yaziki sizede geçmiş olsun teşekkürler bilgi için
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence siz yine itiraz edin derim, zira nasıl bir hızla geliyorsa o kadar büyük bir hasara sebebiyet vermiş

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz şeridin içindemiydiniz dışında mı onu anlıyamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı LaWSuiT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence siz yine itiraz edin derim, zira nasıl bir hızla geliyorsa o kadar büyük bir hasara sebebiyet vermiş
    Aslında okadar büyük birşey yok sadece araba bmw olunca fiyat ikiye katlanıyomuş rot kolu kırıldı teker dönmüyo çamurluk,far,tampon ve önden kazalı her bmw de direksiyon kutusunun değişmesi gerekiyomuş serviste öyle dediler birde onun yüzünden fiyat bu halde

@Oznsrl döndüğümüz yerde dönemeç var yani kulanılan bir yol şeridin dışındaydık 2 şeritli yol aksamadan veya sıkışmadan ilerliyodu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)