Ceza yermiyim yemezmiyim bilmiyorum Bu konu yüzünden ban yersem gıpta umrumdada olmaz.
- Ama şuan
İsrail konsoloslugunun önüne geldik . .... Yakınlarda olan duyarlı arkadaşları bekliyorum.
![]()
Ceza yermiyim yemezmiyim bilmiyorum Bu konu yüzünden ban yersem gıpta umrumdada olmaz.
- Ama şuan
İsrail konsoloslugunun önüne geldik . .... Yakınlarda olan duyarlı arkadaşları bekliyorum.
![]()
Egon Ağırlık Yapıyor Dostum ...
tam nerdesın nan ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
konsolosluk binasına Filistin bayrağı asmışlar.Facebook 'ta paylaşılmış bir foto.Alıntıdır.
![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
içimiz yanıyorrr ALLAH kardeşlerimizi korusunn.. Kahrolsun terorist israil. ALLAH onların belalarını versinnn
Ya Kahhar israil
Allahümme inni eselüke bi ismikel kahhari inne ezani ve eza ıbadike ve zalemeni ve zaleme ıbadike in künte ta'lemü ennehü sayer ciu amma hüve aleyhi fe eslihhü ve veffikhü ve in künte ta'lemü ennehü sayer ciu amma hüve aleyhi fe ekhirhü ve demmirhü bi ismikel kahhar ya kahhar ya kahhar ya kahhar.
amin
2.0T FSI
Coca Cola Alternatif Ramazan Reklamı - YouTube
masallah bayagı kalabalıkmıs ;
![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Yazacak o kadar küfür var ki .. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bu katliama sessiz kalan insanların ve ülkelerin vicdanlarını s*...
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Aksamdan beri cnn seyrediyorum katliami 1sn bile gostermedi. Allah masum insanlarin yardimcisi olsun.
Kadın , çocuk , bebek öldürmek hangi kitapta var.
Bu yaşananlara sessiz, tarafsız kalanlarında anne karnındaki doğmamış bebeğe mermi sıkandan bir gram farkı yoktur.
Allah'ın laneti bu vicdansız insanlık dışı varlıkların üzerine olsun...
Dr.Ecu
musuldaki 49 türk içinde
......................................
sabirlar diliyorum
Experience is what you get when you don't get what you want.
Ya Kahhar'in anlami. Bu dua zalimlerin kahrolmasi icin.
El- Kahhar; düşmanlarını kahreden ve perişan eden, mutlak galibiyetin sahibi ve her an kahretmeye muktedir olan manalarına gelir.
Kahhar ismi bu manalarıyla; Allah’a isyan eden Ad kavmi, Semud kavmi, Nuh kavmi gibi bir çok kavimde tecelli etmiştir. Allah o kavimleri Kahhar ism-i şerifi ile kahretmiş ve mahvetmiştir.
Yine Kahhar ismi, binlerce kişinin öldüğü depremlerde, sel felaketlerinde, ağaçları kökünden koparan fırtınalarda, kasırgalarda ve maddi musibetlerde tecelli ettiği gibi, en büyük ve asıl perişanlık olan imansızlık ve küfür musibetinde de tecelli etmektedir.
Zira iman nimetinden mahrum olanlar devamlı manevi bir cehennemde yanarak kalben ve ruhen sıkıntı çekerler. Bu da manevi bir kahır olduğu için Kahhar isminin bir tecellisidir. Kahhar ism-i şerifi ile dünyada onları böyle manevi bir kahır ile kahreden Allah, ahiret aleminde de Kahhar isminin en geniş aynası olan cehennemde onları mahv-ı perişan ederek, adaletini ve mutlak galibiyetin tek sahibi olduğunu gösterecektir.
2.0T FSI
****** cocukları bunlar amk yahudileri
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Hayatimda israil devleti kadar pisrak korkak Ve .... Oruclu agizla sövmücem. Bir millet görmedim . Elimizden geldikce Tepkimizi gösterelim arkadaşlar . yiyecek içecek konusundada amerikan ve israil mali elimizden geldigince az kullanalım ...
Egon Ağırlık Yapıyor Dostum ...
allah yardımıcısı olsun filistinli masum insanların... biz anca israile calısıyoruz herbirimizin istemeden de olsa yardımı oluyor en basitinden aldıklarımızla v.s.
müslüman geçinip müslümanları türkleri katleden IŞID'ıda unutmamak lazm israil ile.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
işid zaten bir abd-israil projesidir. işid'e kimler destek veriyor, israille harıl harıl kim gemicikleriyle ticaret yapıyor bunları bilmek lazım
bu arada sayıları az da olsa, vicdanlı israil vatandaşları devletlerinin yaptığı bu katliamı protesto etmişler:
http://www.odatv.com/n.php?n=yahudil...rdi-1807141200
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)