User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
42 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Esnaflık Ölmüş Arkadaş , bu nedir ya :(

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Esnaflık Ölmüş Arkadaş , bu nedir ya :(

Bu gün polo aracımıza tampon bakmaya gittim, sürekli Bostancı sanayi de işim olduğundan aşağıdaki ilana baktım yakın diye ilgili dükkana gittim. İsim vermiyorum, isteyen ilan numarasından bakar, dedim tamponu görebilir miyim ?

İlandaki tampon bu,

Adamın gösterdiği bu, benim arabanın üstündeki daha iyi durumda

Kaç para dedim ? 400 dedi, sisler dedim ? sislerle dedi 550 olur.

Direkt çıktım gittim. Muhattap olmaya değmez,

Ama ayıp yani, allah ıslah etsin.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah ıslah etsin böyle esnafları. Sanırım eski elinden kalma bir resmi veya internet üzerinden bulduğu bir resmi koymuş.

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah ıslah etsin böyle esnafları. Sanırım eski elinden kalma bir resmi veya internet üzerinden bulduğu bir resmi koymuş.
    aynı durum ankarada yıldız sanayı sıtesındekı esnafcıklardada var dukkana gıdıyoruz musterı olarak adam yuzune bakmıyor sıfırı 70 tl olan parcaya 100 olur dıyor halbukı urunun parcacıda sıfır fıyatı 70 tl...bunun sıfırı 70 tl ben daha uygun lur dıye geldım dıyorum o zaman ordan al dıyor adam bu bıde esnaf olacak..allah ıslah etsın baska bıısy demıyorum yanı o gunden berı ankara yıldıza gıtmez oldum...tabıkı bu soledıgım butun esnaflar ııcn degıl

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten çıkmacıların namuslusu varsa haber verin mutlaka bi liste flan yapalım..

Benim de başıma bu ve benzeri çok şey geldi..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkiye'de hurdacilarin kafasi farkli calisiyor arkadaslar... ABD veya Avrupa gibi dusunmeyin...

Ankara yildiz hurdacilar sitesinde durum 1997'de ilk gittigim de ayniydi...
    Men plan God laughs...
    I have reset it....Aal izz well....
    Alıntı Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
    Even the Porsche 959 is subject to the laws of physics.

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zor bulunan parçalar hariç , genelde temsili resim koyuyorlar gitmeden önce iyi bilgi almak lazım çıkmacılardan zamanında çok illallah ettim
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satış hileleri bunlar. ona sorsan onu sattım bu var elimde der, bir de kusura bakma kardeş gel bi çay söylim o kadar yolu boşa getirttik diye sempatini kazanıp geri yollarlar
    Fiat's Are Faster Than You Think!

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Allah bu hurdacıların eline düşürmesin, benim de başıma benzeri durum geldi.

Depolarına baksan trilyonluk malzemeleri var ama esnaflık sıfır maalesef.

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bende bir çıkmacıyım yani aynı şekil iş yapan esnafım diyim..Bir aracın bütün parçalarından en güzel olanların fotoğrafını çeker ilana koyarım.Gelen bakar en temizini vermeye çalışırım..Çıkma tamponda illaki ufak tefek sorun olur.Maksat müşterinin çok sorunlu halledilemez malzemesi yerine halledilebilir sıkıntısı çok minik olan malzeme verilir..Tampon da boş fiyat ve dolu fiyat diye 2 şekil fiyat olur boş boşdur doluda ise sisler varsa bantları bıyıkları olur..Ama tampona biraz fazla istemişler.Tamponunuzda hasar kusur az ise plastik tamiri yapan biyerde yaptırıp boyatabilirsiniz aslında.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi bende bir çıkmacıyım yani aynı şekil iş yapan esnafım diyim..Bir aracın bütün parçalarından en güzel olanların fotoğrafını çeker ilana koyarım.Gelen bakar en temizini vermeye çalışırım..Çıkma tamponda illaki ufak tefek sorun olur.Maksat müşterinin çok sorunlu halledilemez malzemesi yerine halledilebilir sıkıntısı çok minik olan malzeme verilir..Tampon da boş fiyat ve dolu fiyat diye 2 şekil fiyat olur boş boşdur doluda ise sisler varsa bantları bıyıkları olur..Ama tampona biraz fazla istemişler.Tamponunuzda hasar kusur az ise plastik tamiri yapan biyerde yaptırıp boyatabilirsiniz aslında.
    Benim aracımın üzerindeki 3 -4 defa tamir gördü, bir yere sürttük mü macun atıyor diye çizgisi düzgün tampon arıyorum, bu arakadaşın hatası

1-) İlana koyduğu foto, yani 400 TL bedelle satmayı taahhüt ettiği mal ile bana gösterdiğinin alakası yok.

2-) ilandaki resimde sisler üzerinde ve dolu bir tampon gösteriliyor.

Dolayısıyla kim olsa ordaki malzeme beklentisiyle gidiyor o dükkana.

ben de bilincindeyim 2. el bir mal baktığımın, kalkıpta çiziksizini aramıyorum zaten.

ama sen bana kalkıpta boş ve ağzı burnu bi tarafa kaymış tamponu koyarsan önüme olmaz.

Hani bi adap vardır, işte o eksik kalmış biraz.

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlanda belirtseymiş keşke resimdeki tampon doludur fiyatıda şudur,isterseniz boşuda vardır oda şudur diye..
    Ben size ikitelliden sizin markanızla ilgili birkaç yer yazıym isterseniz arayıp fiyat sorun..belki faydam olur bu şekilde..alan kod ları 212
    alevoğlu 549 39 18 hacı kasım 4860417 -veysel 4851146 karadeniz tic 549 33 35 - er tic 486 10 67

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üç sene önce Yıldız' da aracıma parça bakmaya gittim. Kolayca buldum, fiyatını sordum 50 TL dedi. Orjinali 50 TL dedim o zaman gidip onu al diye bir cevap verdi. Dükandan çıktım orjinalini servisten 45 TL ye aldım. O zamandan beri de Yıldız' a uğramam, uğrattırmam.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vw'de mina grup bostancı ve oto2000 ümraniye'den başka çıkmacı tanımam belki biraz pahalı satarlar ama çok iyi esnaflardır.Kartal'da evimin dibinde ihvanlar var allah korusun.

akay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benden de kısa bir anı. geçen sene megane aracımın benzin hortumu patladı benzin aka aka sanayiye vardım. tanıdığım tek adam lpg taktırdığım yerdi. abi renocu biri var dedi çağırdı birini. eleman dedi ki abi bunun parçası 350 işçilik 120 dedi. lpgci adam sen düşün abi dedi yolladı beni işareti kaptım kaçtım ben. sonra aynı gün yetkili serviste yalan olmasın 117 miydi 170 miydi ne orijinal parçayı taktılar işçilik dahil. epey bi sövdüm sonra adama. böyle esnafın amk ben.

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sene avcılar esenyurt fatih sanayi sitesinde kazadan sonra arabam toplanırken,ön panel değişcek dedi kaportacı tmm dedim gitmiş orda bir çıkmacıdan almış paneli. bmw çıkmacısı bitane zaten isim vermiyim herkez tanır yaşlı kurtu... neyse netten bakıyorum sıfırlarına 180 lira felan iyi çkıkmasıda 100 120 olur diyorum kendi kendime...velhasıl kelam kaportacıya gittim bigün sonra bide baktım paneli almış takmış ama paneli kesmiş ikiye sadece kazalı tarafı değiştirmiş dier tarafı kesmiş atmış yani yarım panel değişti önde...gidim ücretini ödeyeyim dedim çıkmacıya nekadar dedim 250 tl olur sana abi yabancı değilsin dedi direk TAPPAK mı geçiyorsun dayı birde paneli 2ye kesmişssin yarısını takmışsın diğer yarısını almışsın başkasına satcan diyorum adam nuh diyo peygamber demiyor panelin yarısınıda vermiyor severmisin sabaahamı bırakırsın...adamla kavga dövüş 200e indirdim panelin yarısınıda alıcam dedim (ki almadım bile) kaportacıyada gittim parasını vermeye 100 liram eksik çıktı araba bitmişti. dedim abi tmm gidip çekeyim bankadan vereyim. yok diyor vermem arabayı kapıyı kitledi 100 liramı getir al arabanı ulan kafayı yedim adamı öldürsen suçlusun yüz göz olduk milletle 100 lira için olay çıkarttı.esenyurttada esnaflar aynı şekil elimden geldikçe uğramamaya çalışıyyorum..
    Hakkı Can Eryüzlü...

metehancihangir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane 2 için sis farı arıyorum servis sıfırına 195 tl + kdv dedi çıkmacı tanesine 75 tl dedi ve ampulleride yok ben sıfırını 25 tl ye aldım hemde ampullü

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çıkmasının sıfırından pahalı olduğu tek ülkeyiz sanırım.yıldıza mecbur olmadıkça gitmiyorum.allah çıkmacıların eline düşürmesin..
    ///MPower

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connectin arka sol kapı ve bagaj kilitleri bozuldu. Sıfırı 150 lira. Cikmaci 250 lira diyor, sıfırı 150 lira deyince benimki de sıfır diyor Ilginç adamlar vesselam.
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çıkmacıların genelinde bir sorun var.Yıldız sanayi sitesinde 7-8 dükkanla iki laf etmişliğim vardır aralarında düzgün olanı yoktu.Birisi 16" üzerinde ciddi kaza yaraları olan çıkma jantın tanesine 300 lira istedi,fıskiye memesi sordum orjinali 65 iken 50 olur dedi vs

-Çılgın fiyatlar
    -1 lira indirim yapmazlar
    -Siz son derece efendi adaplı olsanızda nedensiz yere dövecekmiş gibi tavır ve hareketler,terslemeler vs

Benim karşılaştıklarım sanki ekmek parası kazanan esnaf değilde geceleri araçları çalıp dükkanda parçalayan it kopuk uğursuz tayfası gibiydi.Kendimi oradan bir parça alırken yasa dışı bir mal alıyormuş gibi hissettim hep.Mecbur kalmadıkça gitmemek lazım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)