Arkadaşlar herkese selamlar. Aracımı 2012 de aldım . 2009 dan beri araştırıyordum 1.7 leri daha almadan nelerle karşılaşırım motorda nelere dikkat etmeli biliyodum. Üniverste bitti 2-3 ay tatil yaptım .Ardından başladım ilanlara bakmayaTabi ozamanlar 1.7 lerin en pahallısı 15.5 civarıydı
...
Kendi arabamı gördüm Karabük teydi elemanı aradım aracımda hiç sıkıntı yok dedi günlük kullanıyorum filann ...1 parça boya var birde kaputta el kadar kısımda boya var sırıtıyo sadece dedi..
Karabükte motordan anlayan bi arkadaşı aradım akşama yanına giderim dedi gitti baktı. Motor sorunsuz dedi .Arkadaştan okeyi aldım ertesi güne biletimi aldım . Gittim baktım 1 vernik yanığı vardı arka çamurlukta ... Ve elemanın bahsettiği gibi ön kaputta el kadar sulu boya çalışmasıArabanın boya genel olarak solmuştu pembeye yakın bi hali vardı herneyse dedik aldık arabayı.
Arabayı alıp Samsuna döndüm . Döner dönmez soluğu kaportacımda aldımLeş durumdaki tamponu boyatalım dedik.
Tampon boyanırken kaportacıda çalışan eleman geldi yanıma kaça aldın filan boya var mı derken biyandanda boyaya bakıyo kardeşim bu araba sol kapı ve ön çamurluklar hariç boyalı dedi .Haliyle inanmadım. Ustaya gösterdim onayladı. 3-5 dakikalık şaşkınlık filan derken arabayı aldığım elemanı aradım .Herzamanki benim haberim yok ayakları... Herneyse yapacak başka bişey yok. Tamponu boyattım. Arabayı bahçemize çektim
Pasta ve cilamı aldım polisaj makinam yoktu ellerimle olduğu kadar dedim. Pasta cila attım ama 3 gün boyuncada kol ağrısından geberdim
![]()