34Zh5588 güvenlik paketli kırmızı civic şuan sahibindende satılık ilanı mevcut araç benim eski aracımdır honda da çalışan bi arkadaşıma yeni aldığım civic in servis dosyasına baktırırken meraktan eski aracıma da yani bu aracında servis kaydına baktırdım ve gördükte araç 2004 de 100bin km 2006da 90bin 2007 de 150bin 2008 de ben aldım 127 binde) sattıktan iki defa km çekilmiş düşünki kaç yüzbin çekilmiş 2008den 2012 ye kadar kullandım tek kuruş masraf çıkarmadı ben satarken yağ yakmaya başlamıştı 7000km de yağ değişimi yapıyordum ayrıca araç tavan hariç komple boyalı ve her yerden önden arkadan bagajdan sağdan soldan vuruk macun ve dolu ben satarken alıcıya bildiklerimi söylemiştim ve 17000tl ye vermiştim aracın kaza fotoları hala bende mevcut bu araca bakmayı düşünenler bu durumdan haberi olsun aracın ilk sahibi kuyumcumuş şirket üzerine gözüküyordu araç heralde o yaptı km yi ikincisi ülkü ocakları başkanı o düşmez heralde
3.de ben bende düşmedim satarken 189bin kmde satmıştım 2012 de yazı uzun oldu idare edin
![]()