Merhabalar,
İsmim Onur, uzun zamandır takip ettiğim bir forumdu üye olmak için çok uğraştım sonunda da yöneticimiz kabul etmiş sağolsunlar, aslen Çanakkale'liyim 2 yıllık üni. bitirdik açıktan devam ediyoruz inşallah onuda bitiricez bir yandan calısıyoruz kariyer vs. vs. Tamamen yurt dışı ithalat-ihracat yapan bir firmada İT'yim kendimi geliştirerek buralara geldim inşallah daha da geliştirip kariyerimi güzel bir yere taşıycam.
İlgi alanlarım, otomobil,araba,kaptıkaçtı,tekeri olan herşey![]()
sevdiğim kokular, egzos'dan cıkan yanmış benzin dumanının kokusu( Favorimdir
)
Hastalık ya ilk arabamız dedemindi 93 model beyaz doğan SL'di onda öğrendik araba kullanmasını o zamanlar başladı bu sevda.Sonra peder bey 97 model Transporter aldı kemikli kasa ( Acayip konforlu gelmişti doğandan sonra ) çıtayı birazdaha yükselttik Ford Connect 90'lık Uzun şasi aldık ailecek. Tabi bu aldığımız araçların hepsi 2. eldi. Ben niyetlendim kendime artık bir araba almak istiyordum. Biraz peşinatim vardı üstünede kredi çektik
2012/8. ayında imkanlarımın elverdiği bir araba aldım, Opel Astra J 1.6 Edition A/T aracımdan gayet memnunum su an 50k km'de 30k'da BRC tüp taktırdım. Borcu bittiğinde birseyler yapmaya başlıcam ufaktan su an D.I.Y yapıyorum kafama estikce. Astra ile ilgili soruları olan arkadaslar yazabilir severek yardım edebilir bilgi verebilirim.
Not: İmla hatam veyahut konu kuralları dışına çıktığım bir nokta var ise uyarırsanız düzeltirim.