Merhaba 1997 model 2000 motor e39 kasa cmw almayi dÜŞÜnÜyorum bu araÇlarda kronİk bİrŞey varmidir..kullanan arkadaŞlardan bİlgİ İstİyorum yardimciolursaniz sevİnİrİm..
Merhaba 1997 model 2000 motor e39 kasa cmw almayi dÜŞÜnÜyorum bu araÇlarda kronİk bİrŞey varmidir..kullanan arkadaŞlardan bİlgİ İstİyorum yardimciolursaniz sevİnİrİm..
hocam almayın.eşşoooleşşek diyebileceğim bir araç..çok yakar az kaçar kronik problem olarak motoru kırıktır en büyük kronik problemiyani 5.28 alın 5.30 alın ama 20 almayın
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
benim arac yüklü olmasına rağmen tüpte şehiriçi karışık kullanımda 32-35 krş arası yakıyor ki 235 taban 17 jantım olmasına rağmen. gerçi düz vites olması da ayrı bir avantaj.
otomatik biraz daha fazla yakar. stock otomatik 5.20 doğukanın dediği gibi hantal. stock olarak binecekseniz 5.20 yerine 25-28 alın.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
yıl 97 olsa 520 tamam derdimde. şuan memnun etmez diye düşünüyorum
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
5.20i olacaksa 2.2 motor,modelli olanlara bakın bence..Yakıtı biraz fazladır..
2.0 motor o karasörde bi aracı taşırken ciddi manada yorulur, fazlaca güç sarf eder. Gaza bassanızda gitmez, sizi verem eder... en az 2.8 3.0 almaya bakın. Zaten E39da en çok tutulan 5.30. İlanlara girin fiyatlarından anlarsınız
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
benimde kulağıma gelen bu şekilde yorumlardı kasasına göre performansın düşük olduğunu söylediler ben performanstan çok konfor konusuna ağırlık veriyorum o bütçelerde alınacak arabalarda aynı konfor ve güvenin olmadığını düşünüyorum birazda 5.28 lere bakıyım ama bu fiyatlar bu konfor varmıdır ?
520 vardi yeni sattim bukadar hantal bir arac olamaz yakit olarakta sehiricinde benzinde benim sti a yakin yakiti vardi vallakesinlikle 528 veya 530 alin konfor olarak rahat araclardir.
dragcartel TypeR
mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane
kaça sattınız 520yi
20 vardi yeni sattim bukadar hantal bir arac olamaz yakit olarakta sehiricinde benzinde benim sti a yakin yakiti vardi vallakesinlikle 528 veya 530 alin konfor olarak rahat araclardir.
20 alma aldık ailecek hasta olduk sattık. kaplumbağayla rolling videom var atarım![]()
Find what you love and let it kill you
5.20 yaktığı kadar gitmez üzer bence bastığımda gitsin performanslı olsun diyorsanız 5.28 5.30 tavsiye ederim
2000 model ve üzeri alın alcaksanız çift vanoslu olanlardan diğerlerine göre brazdaha güçlüdür motoru.ama tabi 5.28-5.30 daha iyi olur
manueli vardı 97 model direksiyon pompası değiştim ben rot rotil kolu mu ne onları değiştim arabanın arkadan uğultu geliyordu teker bilyalarını değiştirdim onları yapınca arabanın bi eksiği kalmamıştı ama yaşına ve km ye göre keyifli araç koltukların yumuşaklığı çok iyi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)