Arkadaşlar merhaba.Trafik denetlemelerinde egzoz yüzünden aracı bağlananlar oldu.Benim aracımda ss magnum replika mevcut.Sizce sıkıntıya girer miyim.
Arkadaşlar merhaba.Trafik denetlemelerinde egzoz yüzünden aracı bağlananlar oldu.Benim aracımda ss magnum replika mevcut.Sizce sıkıntıya girer miyim.
Evet girersin.
Bu sıralar hiç bir şey işini görmez . Orijinale geri dönmekte fayda var.
öyle de çok kötü yatipine bakarak anlamazlar sanırım
ortalık durulana kadar orjinale talim sanırım.
o zaman mecburen orjinal![]()
Gko'nun dediği gibi adamlar sadece sesten değil görüntü için takılan egzoz ucundan bile araba bağlıyorlar. Benim orjinal egzoz sisteminde sadece kat iptali var biraz hırıldıyor ona da takarlar diye gece çıkartmıyorum aracı
kardeşim küçük kafa kumandalı bulursan tak.. egzozun açık olmasa bile büyük kafa yanık uçlu egzozlara direk dayıyorlar
SWAT
Benim araçta 51 düz boru büyük kafalı ss magnum var. Hiç bi sıkıntı çekmedim , 5 6 kere çevirdiler hepsindede önde plaka yok diye uyardılar sadece
benim oem crx in çift çıkış orijinal susturucuma bile ,kumandasınerde diye sordu durdurdu daarabada eksoz kumandası bul bu aracı hemen noterden üstüne satışını vercem dedim sonra bıraktı
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
dual greddy sessiz sekilde timsah gibi geziyorum dei ile komple mat siyaha boyadim zir stock
polis lerin yanindan gecerken karsi karsiya gelip sessizce suzulmek cok iyi adamlar zaten hep ceza keserken goruyorum mesgul oluyorlar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)