bayram tarfigini atlatmak icin tatikleriniz nelerdir arkadaslar?
ben islerimi erken bitire bilirsem saat 15:00 gibi cikmayi dusunuyorum
17:00 dan sonra yavas yavas trafik baslar gibi geliyor
bayram tarfigini atlatmak icin tatikleriniz nelerdir arkadaslar?
ben islerimi erken bitire bilirsem saat 15:00 gibi cikmayi dusunuyorum
17:00 dan sonra yavas yavas trafik baslar gibi geliyor
senin gibi düşünen birton insan olucaktır bence 4 e kadar köprüyü geçtin geçtin yoksa trafigin babası başlar![]()
1881 - 193∞
18:30 gibi cikicam eskihisar feribot yapacam benden once orada olanlar konuya yazarsa guzel olur sira vs durumlari ogrenms oluruz.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
İnternet gazetelerinde demişler, sabah karşı çıkın. E şimdi herkes öyle düşünürde sabah çıkarsa bilememYa tatil arefesi pek şans yok hertürlü yakalanılacak o trafiğe
sadece sabah saatlerinde biraz hafifletebilirsiniz diye düşünüyorum
arkadaşlar boşuna hesap yapmayın
istanbulda 15milyon insan yaşıyor
bunun yarısı tatile çıksa 7,5 milyon yapar
bunların 1 milyonunda kesin araba var
hiç şansınız yok oturun kımıldamadan![]()
Trafikte pek sıkıntı olacagını zannetmiyorum çünkü İstanbulda ciddi anlamda kimse kalmadı
IMPOSSIBLE IS NOTHING
bayramda tatilmi var
yaşa abi yaaa. hehehe koptum. Harbiden hesabı boşuna yapmayın giderkende gelirkende o trafik olacak kaçarı yok. Dün akşam pendik marinadaydım oradan idonun oraya geçmek zorunda kaldım bodrumdaki bi müşterimin teknesine parça yetiştirmek için. Pendik yalova feribotunda inanılmaz sıra vardı ve bi sürü kişi yedekte bekliodu gelen olmazda yer açılır diye. Abi eskihisardan git dedim adam orası daha da felaketmiş dedi. En son bekliodu kaçta geçti bilmiyorum. Sabahta kuzen çıktı. Tekirdağdan sonra trafik var keşandan sonra daha da artıyor Gurbetçilerden dolayı dedi. 1.5 saat kilitbahirde motor sırası beklemiş. Ve çok radar var dikkatli gel dedi. Bende 4 gibi çıkabilicem 12 de varırım heralde assosa yazlığa.
IN BOOST WE TRUST
havayolunu kullanın,trafiğe kalmayın
İstanbul gibi bir şehirde trafiğe yakalanmamak,denizde yüzüp ıslanmamak gibi birşey..
Dun geldim. Hava da bile trafik var. Gecen iki bayram arabayla gecmistim. Aksam saatlerinde cikarsaniz bahcelievlerden 5 saatte izmite varabilirsiniz. Hertürlü gece 3 4 e birakin derim ben.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şimdi çıkabilen büyük ölçüde atlatır trafiği ama akşam 5-6 ya kalanlar için kaçınılmaz son dur kalk
trafik. 2 sene önce rizeye 23.5 saatte gitmek gibi acı bi tecrübe yaşamıştım![]()
her ihtimale karşı fulleyin ve su yiyecek yanınıza çıkın derim trafik 2-3 sene onceki gibi kitlenirse kala kalmayın yolun ortasında
1881 - 193∞
3 e 4 e kalmayın bence. Sahura kalkıp yemeği yiyip yola çıkacak çok insan olur. Klasik yemek sonrası uyku gelmesine rağmen yola devam etmeye çalışma ve saatli bomba gibi trafikte yol alma vakaları. Aman diim. sabah 8 de çıkın daha garantili olur.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)