Keşan'da oturuyorum ve yaylada yazlığımız var.Yaylaya gitmek için erikli yolu üzerinden büyükdoğanca köyünün içinden tekrar enez yoluna bağlıyorlar orası çok bozuk olduğu için arabam her kasiste bir yerlerini bırakacakmış gibi sürttüğünden erikli üzerinden gidiyorum mecidiye tarafından girişte çamlık diye bir kamp alanı var..Denize sıfır değil..Yanlız erikli evrenoz abininde dediği gibi artık sakinlik adına hiç birşey barındırmıyor..Mecidiye sahili erikliye yakın zaten ve denize sıfır daha çok alanları var..Ayrıca mecidiye sahilinden gidilicek iki adet koy var İtalyan Koyu ve Uzunkum Plajı çok güzel yerlerdir giriş araç başı 15 lira verdikleri hizmet şemsiye,şezlong,Wc,duş bunuda belirtiyim çünki oraya gitmişken eğlenmeden dönmek tam bir zulüm ayrıca ikisininde yolları felaket durumda gidersenizde yanınıza yiyecek ve içecek almayı unutmayın en yakın bakkal mecidiye sahilinde kalıcak çünki..İllaki erikli diye bir düşünceniz yoksa erikli ile yayla arasında danışment orman kampı var orası daha sakindir erikliye 6-7 yaylaya ise 4-5 km mesafede denize sıfır ormanlık alan..Yaylada ise yine girişinde eski jandarma karakolunun olduğu alan ve az ilerisinde yine çadırların kurulduğu bir alan var sırasıyla mecidiye,erikli,danışment ve son olarak yayla bu şekilde..Enez tarafına pek tatil maksatıyla gitmediğim için bilmiyorum açıkçası ama kalesi güzeldir ve arandığı zaman mutlaka çadır kurulucak denize sıfır yerler vardır..Size tavsiyem aracınızda en azıncan 3,5 cmlik bile olsa yay varsa dikkatli gitmeniz çünki yollar aşırı bozuk Enez yolu yapım aşamasında eriklide kısmetse seneye yapılıcakmış..Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama detaylı şekilde saros körfezi sahillerini anlatmak istedim