Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi eceabat a nasıl gidebilirim sadece karadan?Edirne ye gider gibi mi gideceğim![]()
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi eceabat a nasıl gidebilirim sadece karadan?Edirne ye gider gibi mi gideceğim![]()
Tekirdagdan devam et.. Gelibolu canakkale tabelalarini takip et.. Yolun sonu eceabat![]()
Eceabata istanbuldan giderken silivriyi geçtikten hemen sonra alipasadan sola dogru devam edecksin marmaraereglisinden tekirdaga gelip keşandan sola döneceksiniz.Geliboludan da eceabata devam edeceksiniz.En iyi yol budur
Çanakkale tabelasını hiç bırakma,istemesende üstünden geçicen
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Çok teşekkürler, o taraflara doğru trafik olur mu acaba![]()
trafik azda olsa olur ama genede rahattır duble yollar yapıldı.iyi yolculuklar
Sistem Honda & PowerTune
Gelibolu eceabat arası duble değil,geliboluya kadar duble
Geliboluya gelmeden hemen önce rampa aşağı solda kavak ağaçları sırasının yanından inerken radar olur,az ilerdede çevirirler bölge trafik önünde
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Bahsettiğimiz güzergah için araçlı feribotlar vs kullanmayacağım değil mi?O nedenle sadece kara yolu diye belirtmiştim ve bi ihtimal yolda mola vermek istersem nerde verebilirim
Rica ederim bir Çanakkaleli olarak
Navigasyona bakarak giderseniz eger (Navigasyon güncel degilse) navigasyon yolda sizi bir yerde u dönüşü yaptırıyor ordan ara bir yola sokuyor sakın girmeyinYol aşırı derecede bozuk.Ben auris ile girdim arac esnap spec olmasına ragmen altını vurdu
![]()
e6 edirne istikametine giderken kınalı-tekirdağ sapağından ayrılın. sonrası keşana kadar devam edin. keşanda ışıklardan sola çanakkale istikametine döneceksiniz sonra dümdüz keşan. mahmutbey gişeler - eceabat 300 km civarı +- 5 km en fazla.