Çok güzelmiş Maşallah![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Sağlın arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun inşallah ..
Deniz'im Plakam şekil Önümden çekilsayende kardeşim tekrar teşekkür.
O gün plakayı bastırdık eve gittim neyse sabah kalktım arabaya binmem bi baktım öküzün biri daracık yere sokacağım diye arabasını benim yepyeni plakaya değdire değdire aqnot yazdım lavuğa tel falan bıraktım daha dün bastırdım plakayı insafsız dedim aramadı öküz
bayan da olabilir (inek)
Siyah boya alıp rütuş yaptım bende sonra bi kaç kez yine dokundurdular. Dedim bu benim kaderimboya fırça bagajda artık çok kötü olunca yenisini bastırırız !!
Güle güle kullan. Ses sistemi standart ise mutsuz edebilir. Ön hoparlörleri coaxial rockford fosgate t142 veya en olmadı alpine sxe-1025 ile değiştirirsen bir nebze dinlenebilir olur. Bilgin olsun.
Maşallah kazasız belasız bu araçları çok tutuyorum 2007 sonrası 2.0 motor olmasına rağmen gayet az yakıyor golften sonra alacağım tek araç bu olacak..
Maşallah araca kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bu arada o paspaslar hiç yakışmamış :/
Güzel bir kaliteli halı paspas lazım oraya![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Hayırlı olsun ama ben olsam yapıcağım ilk iş borusan dan orijinal paspaslarını almak olurdu. Bu hali ile çok içler acısı duruyor.
Ali Can Calis
paspaslara kimin laf atacağını merak ediyordum
şaka bi yana aracı aldığımda içinde orjinal halı paspasları vardı. biraz solmuş gibiydiler. duruyorlar atmadım.
netten ucuzlarından bi halı paspas aldım çok inceydi. katlanıp duruyordu.
sonra bauhaus'ta dolanırken pufi'nin paspaslarına gözüm takıldı. halı da vardı ama biraz değişik olsun arabanın rengine uysun diye bunları aldım. otoparkta hemen yerleştirdim çıktım(fotoları o dakika çektim ) ertesi gün gündüz gözüyle bi açtım kapıları şokdedim bunları ben mi aldım.. şu an gözüm alıştı kullanıyorum öylesine.. biraz daha kullanayım atarım zaten
orjinaller hala altında duruyor. nette şu f30 paspaslarını beğendim ama fiyat biraz abartı geldi paspas için
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)