User Tag List

Sayfa 1/13 12311 ... SonSon
235 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ( 19/09/2008 çekimler ) Full modlu b6 passat yeni jantları ve en basık haliyle...

tdi_mania
    Misafir

( 19/09/2008 çekimler ) Full modlu b6 passat yeni jantları ve en basık haliyle...

slm arkadaslar hergun bı honda bı peugeot yanı alısılmıs arabalr yapılıo artık dıkkat bıle etmedıgım zamanlar oluo farklılık arayısdaydım ve passat b6 alarak bu serüvene başladım gerek yurt dısından gerek buradan parcalarımı temın ederek basladım AMAÇ TR DE TEK DÜNYADA SAYILI OLSUN du niyetimiz başardık sayılır gibi (inanmak başarmanın yarısıdır taktiğiyle) neyse daha fazla uzatmayim uzun bekleyişlerim üzerine parçalarımı gümrükten alıp drek faaliyete geçtim ve 1bucuk haftada bukadarını tamamladık ufak defek seyler kaldı onlarda ay sonuna kadar bıter
    modifiye listesi;
    caractere komple badykit+cam üstü ve bagaj üstü spoiler+audi S6 şekly marşpiyeler+fk logosuz siyah ön panjur+buna kombine siyah far çerçeveleri+far sis mtech 8000k xenon+çift öıkış eğik ağazlı krom egzos+225 40 18 ön 255 35 18 arka 18inc jantlar+komple kromline aksesuarlar+5cm alçaltılmıştır+chip bunlar suan olanlar kısa zamanda yapılacaklar arka stop kırmızı kısımlar siyah olcak +tavan cam tavan şekly ve cıkarsa angel farlar+blow-off+b-fast

taze taze fırından yenı cıktı =D...

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KAzasiz belasiz...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    kazasız belasız şık araç ama TR de tek diilsin malesef bu biraz iddialı olmuş, Alanya'da 2 tane 2.0 TDi modlandı biri 140 (siyah) diğeri 170 (beyaz) lik, ikisindede chip te vardı beyaz olan pert oldu siyah olan fazla gezmemeye başladı.

redlinern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elinize sağlok çok tatlı olmuş kazasız belasız inş..

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle aracın hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde bin.Motor konusunda yorum yapamam anlamıyorum ama 18 yerine 19 daha güzel bir jant secip yere basarsan camlara ince bir film cekip ön ızgarayıda kromajlı bırakırsan bence TR deki en güzel passat olur.Bodykit cok cok güzel olmuş.Renkte güzel.Maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasız belasız resimleri imageshack.us ta upload edersen link likn uraşmayız arkadan resim göremedim baktıklarım arasında ama güzel olmuş jantları 19 9" ofsett yapın bence...

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dun gordum yolda galiba sendin hos araba rengide baya ilgi çekiyor

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah, kazasız belasız...

Genel anlamda güzel olmus ama ön panjur biraz bogmus ön tarafı bence...

Jant olarak da BBS gibi daha özel bir jant tercih edersen hos olur
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadan fotosu var aracın ramcho fotolar arasında.Arka tamponu bagaj cıtası vs cok hoş bul bi bak derim.BBS konusundada sonuna kadar katılıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi buldum fotosunu arkası güzel yalnız tampon altı eki mat siyah yapabilirsin difüzör gbi güzel bir görünüm alırsın...

tdi_mania
    Misafir
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kazasız belasız şık araç ama TR de tek diilsin malesef bu biraz iddialı olmuş, Alanya'da 2 tane 2.0 TDi modlandı biri 140 (siyah) diğeri 170 (beyaz) lik, ikisindede chip te vardı beyaz olan pert oldu siyah olan fazla gezmemeye başladı.
    benım tr tek lafım kesın kanıtlara dayalıdır kelımeme dıkkat et tek passat demıorum tek full modlu passat dıorum yanı bı jant takanı veya sade yere basanı deıl neyse polemik olmasın tr de kı passat dıelım buna..

tdi_mania
    Misafir
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi buldum fotosunu arkası güzel yalnız tampon altı eki mat siyah yapabilirsin difüzör gbi güzel bir görünüm alırsın...
    zaten öyle suan tampon altı mat sıyah dıfuzor gıbı

tdi_mania
    Misafir
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadan fotosu var aracın ramcho fotolar arasında.Arka tamponu bagaj cıtası vs cok hoş bul bi bak derim.BBS konusundada sonuna kadar katılıyorum
    saol kardesım yaa belkı ınanmıcaksınız ama jantları cok aradım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğrudur zaten jantlar kötü değil mıllet ne jantlar takıyor ama 19 cok daha güzel bir jant takabilirdin.Neyse jant bu altı üstü,sıkılır satar başka alırsın bitsinde araba hele herseyıyle.Şu anda güzel gidiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç çok güzel ama farlardaki o siyah çizgi olmasa daha şık olabilirdi önden görünüşü

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı tdi_mania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım tr tek lafım kesın kanıtlara dayalıdır kelımeme dıkkat et tek passat demıorum tek full modlu passat dıorum yanı bı jant takanı veya sade yere basanı deıl neyse polemik olmasın tr de kı passat dıelım buna..
    fk ızgara yok bitek burdakilerde doğrudur, body caractere nin 1e1 aynıydı ama caractere mi diilmi bilmiyorum, 19 jant vardı beyazda hatta gayet basıklardı, müzik sistemleri mevcuttu, motorda chip + kutu içi filtreler vardı, dizelde bov a gerek duymadı araç sahibi arkadaşlar.TR'de tek demen iddialı olmuş bnm amacım polemik diildi senin haricindede bu arabayla uğraşanlar var ama pek görünmüyolar demek istememdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok gusel gorunuyo 2 fotoya baktım sadece...

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanda türkiyede tek olan yada türkiyede seni tek yapacak bişi göremedim açıkcası ama passat kendi başına bile yeter gereksiz yere üstüne gelip seni forumdan soğutmanın anlamı yok tekrar hoşgeldin foruma.....

tdi_mania
    Misafir
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğrudur zaten jantlar kötü değil mıllet ne jantlar takıyor ama 19 cok daha güzel bir jant takabilirdin.Neyse jant bu altı üstü,sıkılır satar başka alırsın bitsinde araba hele herseyıyle.Şu anda güzel gidiyor.
    ben jantları yurtdısında sitelerde gezinirken siyahında gördum.drek kapıldım benım jantın aralardakı sıyah kısmını ya grı yada arac rengıne cevırsem dıyorum değişik güzel durur gibi bakıcam artık bi oynama yapim diyorum çok fark edio çünkü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)