slm arkadaslar hergun bı honda bı peugeot yanı alısılmıs arabalr yapılıo artık dıkkat bıle etmedıgım zamanlar oluo farklılık arayısdaydım ve passat b6 alarak bu serüvene başladım gerek yurt dısından gerek buradan parcalarımı temın ederek basladım AMAÇ TR DE TEK DÜNYADA SAYILI OLSUN du niyetimiz başardık sayılır gibi (inanmak başarmanın yarısıdır taktiğiyle) neyse daha fazla uzatmayim uzun bekleyişlerim üzerine parçalarımı gümrükten alıp drek faaliyete geçtim ve 1bucuk haftada bukadarını tamamladık ufak defek seyler kaldı onlarda ay sonuna kadar bıter
modifiye listesi;
caractere komple badykit+cam üstü ve bagaj üstü spoiler+audi S6 şekly marşpiyeler+fk logosuz siyah ön panjur+buna kombine siyah far çerçeveleri+far sis mtech 8000k xenon+çift öıkış eğik ağazlı krom egzos+225 40 18 ön 255 35 18 arka 18inc jantlar+komple kromline aksesuarlar+5cm alçaltılmıştır+chip bunlar suan olanlar kısa zamanda yapılacaklar arka stop kırmızı kısımlar siyah olcak +tavan cam tavan şekly ve cıkarsa angel farlar+blow-off+b-fast
taze taze fırından yenı cıktı =D...
![]()