Merhaba arkadaslar,eski x5 aracimizi sattim ve yerine yeni bir cip arayisi icine girmistim..cokca secenek vardi,oncedende bircok marka cip kullandigim icin hemen hemen hepsinin yol tutusunu biliyorum..ne yazikki bircogununki tatminkar degil..
basladim aramaya..test surusleri,opsiyonlar,fiyat araligi ve en onemlisi piyasada bayi cikisli arac olmayisi beni iyice bunaltti..
evet arkadaslar yolda gordugunuz bircok cipin bayi cikisli olmamasi cok aci..alicak araba bulamadim..coook uygun fiyatlara bayinin yarisina verdikleri araclari ben kabul etmedim..
zira el konulmasi icten bile degil..sizde lutfen bayi cikisli olmasina yada otv,kdv"sinin tam olmasina ozen gosterin..biraz fazla verirsiniz ama akliniz kalmaz hic olmassa..
gelelim araca,istanbul da ne yazikki suan borusan otomotivin elinde x5 yok..cok uzun bir bekleme suresi verdiklerinden dolayi bende ikinci ele yoneldim..ancak benim isteklerim dogrultusunda arac bulmam ne yazikki imkansiz gibiydi..
derken yine birgun bakinirken borusan otomotivde bir arac gordum..///M paket ici beyaz ve hemen hemen full+full bir aracti..kilometresi 3500 du ve premium selection bir aracti..hosuma gitti,aradim konustum..
aracin sifirdan farksiz oldugunu hasarsiz ciziksiz cincih kimin bir cihaz oldugunu ve borusan oto guvencesiyle sattiklarini ogrenince hemen atlayip adanaya gittim..
araci satin almak kolay olmadi..zira sahibi kredisini kapatamiyor ve bizden krediyi kapatmamizi istiyordu..babamin oglu yaa !!! dedim olmaz..neyse halloldu bi sekilde ve arci tira yukletip istanbula dondum..pazar gunu aracima kavustum ve siz degerli dostlarim ile paylasmak istiyorum..
aracin plakasi degisecek tabiki
-2.5 diesel
-218 hp
-450 nm
rabbim cem-i cumlenize cook cook daha iyilerini nasip etsin insallah..![]()
![]()