Connecting site...
arkadaşlar ilandaki araç ile ilgileniyoruz.hakkında bilgisi olan ve bu aracı izmirde gösterebileceğimiz güvenilir usta tavsiyesinde bulunacak varmı
teşekkürler
Connecting site...
arkadaşlar ilandaki araç ile ilgileniyoruz.hakkında bilgisi olan ve bu aracı izmirde gösterebileceğimiz güvenilir usta tavsiyesinde bulunacak varmı
teşekkürler
bu aracı düşünmenizin belirli bir nedeni varmı.. mach1 değil galiba ..
bilginiz vardır gerçi bu araç ara üretimdir 71 ile 73 arası üretildi belki 70 de olabilir fazla üretilmedi yani 2 yada 3 sene üretildi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
arkadaşım hamit kunt diye bir abimiz var onun bu tarz araçlara ilgisi büyük..mutlaka aracı biliyordur faceden arat bulursun..hamit kunt..
Eski turuncu araç bu. Bir bildiğim insan toplamaya kalkıştı bunu ancak yarım yamalak oldu. 6 silindirdi bu araç sonra v8e çevrildi. Sonraki sahibi kimse adam etmiş sanırım benim son gördüğüm haliyle alakası yok
.
Cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler. Bu kasa olma sebebi hali hazırda bi s2000 im var hız heyecan vs yetiyor bana.Uzun süre uğraşacağım bi araç olsun küçük küçük uğraşayım diye düşünüyorum.Camaro trans ** mach kasalar daha çok hoşuma gidiyor ama benim ayıracağım bütçeye göre epey alakasız rakamlar dönüyor.Ama bakılırsa klasiğe tecrübesizlikle girilecek bir arabaya benzemiyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)