iki aracıda her açıdan karşılaştırsak siz olsanız hangisini alırsınız?
Rx8 in oturuş pozisyonu çok etkiliyor beni gömülüyosun içine arabanın ama wrx de öyle bir atmosfer yokneyse sizce hangisi ?
Rx8
Subaru Wrx(2007)
iki aracıda her açıdan karşılaştırsak siz olsanız hangisini alırsınız?
Rx8 in oturuş pozisyonu çok etkiliyor beni gömülüyosun içine arabanın ama wrx de öyle bir atmosfer yokneyse sizce hangisi ?
performansa girmezsen kesinlikle rx8 performansta işin içine girerse zevkler ve renkler....
niye STi değil de WRX? RX8 parasına STi alınabilir de onun için sordum.. STi varken WRX alınmaz diye bu forumda çok konuşuldu...
hemen iletiyi yazmadan önce alel acele sahibindene göz attım 50-60 milyar civarı RX8 ler.. bu paraya da STi alınır sanırım...
50-60milyar parayı gidip eski kasaya yatırmam gerekirse daha ucuz bi model alırım ama yinede yeni kasa tercih bizim prensiplerimizde![]()
kesinlikle wrx i secerdm
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
rx8 ın motor omrunu unutmayalım
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
RX8 kupon bir otomobil olduğundan satması subaruya oranla daha güç olabilir.Subaru temizse daha kolay alıcı bulursunuz.Rx8 daha genc otomobili spor otomobil hissini daha cok yaşattığı kesin.Subaru aile otomobil kanatlı corolla havasında.Rx8 arkadan itişli eğlenceli bir otomobil.Subaru yol tutuş olarak 4 ceker oluşuyla hermevsim rahatca kullanılabilir sedan oluşuylada daha kullanışlı bir otomobil.Motor dayanıklılığı konusunda subarunun boxer motorunun sesi ve dayanıklılığı bence wenkele oranla daha üstün TR şartlarında.Ben kısacası subaru diyorum.
sti sa subaru değilse düşünürüm tekrar.. boxer motor sonuçta..
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
sitede sti varken wrx alınmaz konuları çok yazıldı cizildi, wrx & rx8 karşılaştrmasında bende rx8 derim , daha spor, arkadan itiş ve wrc den daha sexsi
Subaruyu daha cok severim. Ama Rx-8 de cok cekici.
motor omru acisindan subaru diyorum.
Normal cars get you from A to B. Super cars get you in trouble...!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)