Herkese merhaba techturkey ailesi . Ne zamandır üyeyim foruma , çok iyi insanlar güvenilir kişiler tanıdım bana forumun katkısı çok oldu hem araba olaylarında hem sosyal hayatta hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Konu saçma bulunursa yönetim tarafından silinebilir şimdiden kusura bakmayın . Sevgilimin hem doğum günü hem de ilişkiye başlamamızın 1. yılı olduğundan dolayı bir sürpriz yapmaya karar verdim . Bu sürpriz de şehirlerarası konuları ilgilendirdiği için buraya konu açmak istedim. Daha önceden yapılmış bir sürpriz olabilir belki o kadar önemli değil .
Sevgilimle olan fotoğrafımızı afiş poster olarak ya da her neyse ,buradan gönüllü arkadaşlara yollamak istiyorum . Emanetleri alan arkadaşlar bulundukları şehirlerin işlek caddelerine ya da güzel manzaralı yerlere asabilirlerse çok mutlu olurum anladınız zaten demek istediğimi neresi olursa olsun. Hatta modifiyeli araçları olanlar vosvos , s2000 vs.. ne olursa olsun sadece fotoğrafını çekip bana yollayacaksınız , aynı şekilde caddeye asılan fotoğrafları da öyle . Ben hepsini birleştirip güzel bir video yapmayı düşünüyorum ve ilk buluştuğumuz cafede bir sürpriz partisi eşliğinde o video yu izletmek .
Yurtdışına çıkacak olan üyeler vs.. ne kadar çok şehir ne kadar değişik ülkelerde bunu yapabilirsek o kadar iyi .
Şimdiden yardım etmek isteyen istemeyen herkese teşekkür ederim.
Not: Evren abi (Evrenoz)'den izin alarak konuyu açıyorum.