spoilerli hali daha hoş geldi benim gözüme ama zevk meselesi , Allah kaza bela vermesin
banada uzak çekim spoilerli hali güzel geldi allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun kardeşim, açıkcası daha güzel birşey almani isterdimAllah kaza bela göstermesin Maşallah
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Hayırlı olsun, jantlarla güzel olmuş...
hayırlı olsun. bnce de spoiler lı hali cok daha hoş![]()
aracın maşallahı var güzel olmuş spoiler bence kalsaymış..
aracı yalnız kullanıyorsanız biraz daha basın bence arkası yüksek kalmış..
bir stoplar düz olsaymış keşke bi acayip geldi gözüme..
bir zamanlar bende de vardı bu km.lerde satmıştım ama hala pişmanım..![]()
Asıl sancı uyandığında..
Enesin orda görmüştüm fotoğraflardaki halinden çok daha iyi prof. çekim hakediyor
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Heo solerim oem vtec janti kadar yakisan bi jant yoktur
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Ben de spoilerın kalmaı gerektiğini söyleyenlerdenim. Maşallah Allah kaza bela vermesin.
7.fotoğraf çok iyi duruyor.
O değil de bu araba zaten senin gibiydi profilinde Scenic kadar fotoğrafı var.![]()
Allah hepinizden razı olsun daha iyileri sizlerin olsun teşekkür ederim
Seven7 alındığı günden beri herşeyiyle birlikte uğraştık 1 hafta araçları değiştirdimizde oldu ilk alındığı zaman ki 2 parmak tozlu halinden beri gözüm vardı kısmette almak varmış Allah`ın yazdığını bozmak olmazdı![]()
![]()
Spoilerli halinden sonra spoilersiz çıplak geldi gözüme maşallah herşey güzel kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)